Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sokat veszít az akinek kimarad...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat veszít az akinek kimarad a tinikori szerelem?

Figyelt kérdés

Nekem nincs barátnőm, nem is volt soha, de úgy gondolom hogy ez is az élet része, és ha nekem csak felnőttként lesz először barátnőm akkor kimaradt egy "lépcsőfok".

Hallottam sok olyat is hogy csak csalódás volt az egész és bárcsak ne lett volna.

De én úgy gondolom jó dolog lehet. Meg az ember ekkora vágyik legjobban a szexre is.

2021. máj. 25. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. máj. 25. 16:05
 2/4 A kérdező kommentje:
21
2021. máj. 25. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Persze, meg is lepődtem volna, ha valaki nem azt hozza fel, hogy sokaknak csak a szex miatt van ilyenkor kapcsolata. Szerintem ez hülyeség, és valamilyen szinten sajnálhatod is, ha ez kimaradt ez életedből. Tudom, hogy sokakat ilyenkor csak csalódás ér, de szerintem sokkal jobb, ha 16-18 évesen beletanulsz ebbe, és nem huszonévesen szembesülsz vele, hogy fingod nincs mire vágyik egy nő
2021. máj. 25. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:
62%

Ucsót adom. Saját tapasztalatból mondom hogy ebben a korban tényleg jobban kívánom a szexet, de ez normális sztm. Nekem most is van barátnőm. Nem az első.

17F

2021. máj. 25. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!