Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy fiú barátom elkezd többet érezni irántam, akkor engem egyenesen elkezd taszítani?
Ahogy írják, a reakciód normális, nem akarsz velük kapcsolatot és kellemetlenül érzed magad, hogy ők igen (nyíltan elutasítani pedig nem mered őket), ezért kerülöd a kontaktot.
Két probléma viszont van/lehet:
1, Nem mondod meg nekik hogy nem akarsz tőlük semmit, nem mered felvállalni hogy "megbánthatod" őket, nem mered akár lezárni a kapcsolatot, hisz nem olyan amilyet te gondoltál; nekem ebből az jön le hogy van benned valami szeretetéhség és önbizalomhiány, ami miatt nem akarod hogy utáljanak
2, Azt mondod sok fiú barátod vallott neked szerelmet: megeshet párszor az életünk során, normális, de ha már tinikorban ilyen arányod van, akkor ott valami lesz a háttérben. Valószínűleg olyan módon viselkedsz velük, amivel magadhoz vonzod őket, teljesen más jeleket küldesz mint amit te gondolsz és konkrétan lehet te vezeted rá őket, hogy beléd szeressenek. Írtál ölelkezésről és egyebek, gondolom annyira intim és közeli kapcsolataid vannak a "barátaiddal", amik a pasijaiddal kellenének hogy legyenek, ez pedig akár megint visszavezethető a szeretetéhségre
Mivel mi nem ismerünk, a miérteket neked kell tudnod. De attól hogy úgy állsz hozzájuk mintha a barátnőid lennének vagy a meleg barátaid, még nem azok, a folyamatos ölelkezés és bújás, a cukiskodás, annak kifejezése hogy mennyire fontosak, stb. egy hetero srácban azt fogja éreztetni, hogy többként nézel rá, ami szintén természetes.
Ha nem akarsz semmit, akkor barátként/haverként viselkedj velük, nem kell állandóan ölelkezni, bújni, nyomni nekik hogy mennyire jó hogy vannak és hasonlók. Majd azt a pasiddal csinálhatod, ha egyszer lesz, ő nem fogja félreérteni.
Ölelés meg ölelés között is van különbség. Ha mély (alatt értem hogy határozottan szorosabb, de nem túl szorító), akár hosszabb az ölelés, az eléggé félreérthető tud lenni. Ha csak amolyan formális a dolog, csak egy röpke pillanatra lazán, az megint más.
Férfiaknál jellemző, hogy bárkire rámozdulnak, hisz mi a farkunk után megyünk (mondom én, aki beteg módon képes önuralmat gyakorolni). Ha a testi mozzanatok picit is félreértelmezhetőek, vagy a viselkedésed akár az ami félreértelmezhető, akkor ne számíts másra. Ilyenkor kell belevinni egy kis józan észt és kimondani már a legelején, hogy ne legyenek félreértések, vagy ha számodra kényelmetlen, akkor egyáltalán nem is kell semmi fizikai kontaktus. Légy egyértelmű, ennyi a lényeg. Minden férfinél (meg úgy minden embernél) más az egyértelmű, ezt azért vedd figyelembe.
#6 Komolyan, meglepődsz ezen? A kémia adott egy férfi-nő barátságban, ez valószínű, onnantól kezdve meg bármikor beindulhat a szikra bármelyik félben.
Nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!