Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van típus lányok között,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van típus lányok között, akiket ez nem feltétlen taszítana?

Figyelt kérdés

Esetleg ez inkább egyén függő? Gondolom az is, viszont jobban szeretném tudni, hogy milyen lánnyal érdemes egyáltalán kapcsolatba kezdenem.

Írok néhány mondatot magamról, hogy érthető legyen a kérdés. :)

A lényeg, hogy nem vagyok teljesen értelmes, talán nincs velem semmi komoly gond, de azért a normálistól is távol állok. Sokszor rosszul érzem magam, mert mindig mindenen stresszelek, gondolkodom és aggódom. A legapróbb környezetemben lévő dolgokat, embereket, bármit végtelenszer átveszek gondolatban. Ebből adódik az egész, emiatt introvertált vagyok, viszont igénylek emberi kapcsolatot. Amikor azonban lehetőségem lenne kapcsolatra, ami szerencsére nem ritka, akkor nem megyek bele, mert nem értem, hogy miért vonzódik így hozzám bárki. Vagy talán azért, mert valakinek csak a külsőm tetszik, de engem az egyáltalán nem érdekel, mert úgy érzem elfogadhatatlan vagyok ilyen gondolkodással.

Nagyon önsajnáltatós lett a megfogalmazás , de remélem eltekinthető, és valamennyire érthető. :P

2020. szept. 21. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Ha ettől a ksi szokásodtól eltekintve kedves, jófej, akár még vicces is vagy, akivel sok féle témáról lehet beszélgetni, akkor miért ne akarna bárki veled lenni? Majdhogynem lényegtelen, hogy fejben miket és mennyiszer veszel át magadban. Csak a túlagyalásod és túlelemzésed miatt hiszed, hogy ez olyan nagy és negatív tulajdonság, ami miatt elfogadhatatlan lennél. Nem vagy az!
2020. szept. 21. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Mivel én is ilyen vagyok ezért ez egyáltalán nem taszítana.
2020. szept. 21. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem taszító, lányként én is mindenen stresszelek, sokszor teljesen hülyeségeken. Nyilván van egy bizonyos pont, hogy ne ess túlzásba, de egyébként nincs ezzel baj
2020. szept. 21. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezekre is gondoltam már, és leírva tényleg nem tűnik vészesnek, főleg ha mellette szórakoztató a személyiségem, és nem mindig jön rám ez a rossz érzés. Viszont így egyáltalán nem érzem magam teljes értékűnek, vagy ahogy írtam. Köszönöm a válaszokat azért. :)
2020. szept. 22. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!