Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem taszítanak a bulik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem taszítanak a bulik?

Figyelt kérdés

Voltam bulizni párszor életemben, és rájöttem hogy egyszerűen nem tudom élvezni a csoportos lerészegedést, majd a gátlások levetését, amit pedig ilyen állapotban művelnek az emberek, egyenest gáznak, lenézendőnek tartom.

Ezzel csak én vagyok így? Velem lehet valami baj, hogy ilyen nézeteket vallok fiatal létemre?

2020. jan. 1. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Lehet rossz bulikban voltál, nem mindegyik a csoportos lerészegedésről szól.
2020. jan. 1. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Én se vagyok oda a bulikért.
2020. jan. 1. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem lehet mindenki egyforma.
2020. jan. 1. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Én még sosem voltam személyesen bulin, így nem tudok állást foglalni.

A suliban vittük vissza a padokat a csarnokból, a másik felében farsangi buli folyt: sötétség , villódzó fények, vonaglások, sátáni zene. Legalábbis így találtam, furcsa volt egy katolikus iskolában...

Úgy vittem el onnan azt a padot mint még soha, kvázi menekültem és soha a büdös életben nem fogok részt venni még nézőként sem ilyen eseményen, csupán csendes összejöveteleken.

Szóval nem vagy egyedül.

2020. jan. 1. 10:49
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 ez is egy eshetőség, de természetesen mindegyik buli eredetileg arról szól, hogy jól érezze magát az ember.

Ahogy tapasztaltam ez kimerül abban, hogy ittas állapotban szórakoznak, esetleg ismerkedés címszó alatt össze melegednek párok, ahol vagy az egyik, esetenként mind a két tag részeg, és másnap tükörbe se tudnak nézni, miután realizálták, mit tettek az este, esetleg látnak egy két videót magukról.

2020. jan. 1. 10:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt:

Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz ^^

2020. jan. 1. 10:54
 7/10 anonim válasza:
87%
Én szórakozóhelyen dolgozok hang- és fénytechnikusként. A zenét szeretem, a heringpartyt nagyon nem, viszont van így saját 2 négyzetméterem ahol egyszerre tehetem hasznossá magam, élvezhetem a zenét és közben nem baszogat senki sem.
2020. jan. 1. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az a tapasztalatom ilyen téren, hogy ha hasonló beállítottságú barátaiddal mész el bulizni (akik ugyanúgy nincsenek oda azért hogy lerészegedjenek) akkor velük jól fogod érezni magad. Nem muszáj hogy csak az ivasrol szóljon egy buli
2020. jan. 1. 11:06
 9/10 A kérdező kommentje:

#7 mondjuk ez jól hangzik.

#8 mindig volt más is, aki nem ivott. Vele elbeszélgettem, kártyáztunk, de sokszor mégis úgy jött ki mintha mi elszeparálodnánk a többiektől. Egy buliban, legyen az háznál vagy szórakozó helyen, mindig lesz aki leissza magát.

2020. jan. 1. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:
26%

Introvertált vagy. Neked a minőségi ismerősök, a minőségi társalgások számítanak. Táncos zenés hangos buliban ilyen nincs.

De bulinak számít az is, ha csak leültök egy asztalhoz pár itallal, és átbeszélitek a dolgaitokat, elmélkedtek, hülyültök, jól érzitek magatokat. Szóval szeretsz te bulizni, csak a közeli ismerőseiddel töltött visszafogott bulikat fogod jónak tartani, és nem a kicsapongós felszínes hányadékot.

2020. jan. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!