Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket taszítanak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket taszítanak a striák?

Figyelt kérdés
Pár éve volt egy elég komoly betegségem, amit tablettával (illetve kórházi kezelésekkel) kezeltek. Az orvosságok miatt nagyon csúnya lila striás lett az oldalam és fenekem, ami nagyon zavar. Szégyellem, emiatt sehova nem járok ahol látszódna (pl strand). 17/L
2018. jan. 5. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. 19/f.
2018. jan. 5. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Dehogy zavar. Egyébként ha tudod kezeld ha téged zavar. Biztos van rá valami kenőcs, nézz utána.

Nekem meg nőies melleim voltak amiket megműttettem, és most az egész mellbimbóm körül heg van. A strandon sokkal csúnyább dolgokat is lehet látni mint a striák!

17 vagy, tojj rá és irány a strand. Mondjuk ne most, de nyáron!

20F

2018. jan. 5. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a legtöbb fiú észre sem veszi, nem figyelnek ilyenekre.

Egyébként idővel majd elhalványulnak és nem lesznek még ennyire sem feltűnőek.

Meg szinte mindenkinek van. Akár a gyors növekedéstől is lehet. Szóval elég sok mindenkinek van.

2018. jan. 5. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Ha nagyon el akarod tüntetni, próbáld ki a Bio Oil-t, elvileg halványítja. Hogy ezt én miért tudom fiúként...... :D :D

Amúgy nem. NEm oszt, nem szoroz. Sőt, valami fura oknál fogva nekem egy popsin még tetszik is. :D

Én a lelkedet értékelném, ha pedig a külsőről van szó, akkor az arcod, test pedig max. annyira "foglalkoztat", hogy ne legyen kóros,tehát se sovány, se kövér. Ha nekem egy lány kellene, tőlem három karja is lehetne, nem még striái :)

2018. jan. 5. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

az orvosságok miatt nem alakul ki csak fogyás és hirtelen növekedés esetén alakulhat ki, ezért is jellemző a terhesekre és a gyúrósokra

hidd el hogy nem zavaró, ez csak egy kicsi szépség hiba, sajnos nem tudsz ellene mit tenni, bármivel kenheted az ott marad, esetleg terhességi krémmel próbálkozhatsz az picit segít, de a stria a bőr nem megújuló szövetébe történő repedés, az látszani fog mindíg

bár kétleh hogy valakit is zavarna, amúgy idővel szebb lesz kicsit, de látszani fog akkor is, de nem oszt nem szoroz semmit, téged zavarna egy ilyen a fiún?? esetleg egy műtéti heg?? ha szimpatikus valaki egy ilyet biztos nem fog senki nézni, senkinél nem lesz kizáró ok

2018. jan. 5. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Utolsó, én csak azt írtam le, amit az orvosok mondtak nekem. Lehet hogy így van, lehet hogy nem.

2018. jan. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!