Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja?
Figyelt kérdés
Szóval egy évfolyamtársam tetszik, és olyan dolgokat csinál, amiket nem tudok hova tenni. Például volt már, hogy folyosón nekem jött (igen, azt hallottam a barátnőitől, hogy szokott néha ilyeneket csinálni), és kétszer is megemlítette, hogy ne nézzem őt, miközben egyáltalán nem bámultam látványosan (sőőőt, sokszor el is fordítottam a tekinteremet, ő mégis meglátta). Igazából arra gondoltam, hogy ezek olyan dolgok, amikkel a figyelmemet akarja felhívni, hogy hozzászóljak, foglalkozzak vele. Szerintetek miért ezeket csinálja? Mert mással ilyet nem csinál2021. máj. 23. 07:36
1/8 anonim válasza:
"Igazából arra gondoltam, hogy ezek olyan dolgok, amikkel a figyelmemet akarja felhívni, hogy hozzászóljak, foglalkozzak vele"
Gondolom jókat írtál róla. H foglalkozz vele, csak ilyen tini szintű önkifejezés.
2/8 anonim válasza:
Sok srác próbálja így felhívni magára a figyelmet, főleg fiatal korban (16 alatt). Biztos nem vagy neki közömbös, csak túl gyerekesen próbálja ezt a tudtodra adni.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem megírni, hogy én vagyok a fiú, és ő a lány
2021. máj. 23. 16:11
4/8 anonim válasza:
A fiatal lányokra is igaz, amit #2 írt. Gyerekesen próbálják megmutatni, hogy tetszel nekik.
5/8 A kérdező kommentje:
Igazából az a baj, hogy nincs fönt egyik közösségi oldalon sem, tehát kizárólag suliban tudnám leszólítani, de ott meg nem szeretném, mert az ilyeneket jobb diszkréten kezelni, úgyhogy nem tudom, hogy mit csináljak
2021. máj. 23. 16:26
6/8 anonim válasza:
Annyit szerintem simán beszélhetsz vele, hogy elmegy-e veled valahova kettesben.:)
7/8 A kérdező kommentje:
Tuti elfecsegné olyan embereknek is, akiknek nem kéne. Igazából van egy közös barátunk (lány), aki tudja, hogy ő tetszik nekem, viszont ő még azt mondja nekem, hogy másba szerelmes, amit én nem nagyon hiszek el. Max így hármasba tudnék elmenni velük, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet
2021. máj. 23. 16:34
8/8 anonim válasza:
Egy lány ne szólítgasson le fiúkat, és ne is nézegesd, hiába tetszik. Most már biztos gondolja, hogy neked ő tetszik, mert észrevette, hogy akkor fordítottad el a fejed, amikor odanézett. Lehet persze, hogy azt hiszi, valami nem tetszik rajta, azért nézted. Esetleg kedvesen mondhatsz neki valamit, de ne olyat, amiből arra következtethet, hogy ki akarsz vele kezdeni. Ezt hagyd meg a fiúknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!