Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha már némérdeklem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már némérdeklem a srácot? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nagyjából annyi, hogy sokat beszéltem egy fiúval, akivel nyilván nem barátként tekintettünk egymásra,de megszakadt több hónapja és még mindig hiányzik hogy beszélgetünk. Szerintetek mi lehet az oka hogy már nem érdeklem? Nem állítom biztosra, de nagyon úgy érzem. Követtem el hibákat az biztos... de elsősorban fiúktól kérdezném h mit tegyek hogy egy olyan srác aki valaha is akart tőlem valamit, újra felfigyeljen rám? Vagy ha hagyjam inkább, akkor mit tegyek hogy minnél előbb túllépjek rajta.. (nem járunk egy iskolába).Sok dolog van még, de nem írom le konkrétan. :( Érdekelhetem még szerintetek?

2021. máj. 22. 12:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kizárva, hogy érdekled még. Nem tudom, milyen hibákat követtél el, lehet, épp ezek miatt nem keres már, mert olyat tettél/mondtál, amivel megbántottad vagy mittomén.. Így, hogy nem ismerem a teljes storyt, nem tudok biztosat mondani. Esetleg írj rá, próbáld vele megbeszélni, vagy csak próbálj vele beszélgetni, aztán látni fogod, hogy érdekled-e vagy sem, max nem akar veled beszélgetni, és akkor tisztán látni fogod, hogy részéről vége, és túl kell lépned.
2021. máj. 22. 12:34
 2/4 anonim válasza:
100%
Szerintem az lenne a legjobb, ha leírnad neki ezeket a gondolataidat, és meg tudnátok beszélni. Ha esetleg tényleg már nem érdekled, sajnos akkor is jobb tisztában lenni vele, mint bizonytalanságban maradni. Hasonló helyzetben vagyok, csak én szerelmes vagyok a fiúba.
2021. máj. 22. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom h én mit érzek a fiú iránt,viszont iszonytaosan lenéző(vágy hát ezt vettem le) szóval ha már nem érdeklem biztosan nem lenne velem kedves,és attól tartok h mit gondolna...pl nyomulok rá ilyenek és nem akarom h azt gondolja odáig vagyok érte meet egyszerűen ez esik szarul.hogy ő majd úgy gondolja ígyis úgyis kell nekem bármit csinál,én meg nem tudom mit gondol és ha ráírok akkor felek h csak rosszabb lesz és kiveszel a hatan mögött,a másik pedig hogy nem tudom masok miket mondtak rólam a a hatam mögött neki
2021. máj. 22. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha hónapok óta nem beszéltek, akkor nem hinném, hogy még mindig érdekelnéd. Engedd el. Keress mást, úgy könnyebb lesz elfelejtened is őt.
2021. máj. 22. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!