Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van a baj?

Csak Betti kérdése:

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, és már kétszer is szó volt róla, h találkozunk. Személyesen nem ismerem, de nagyon kedves, aranyos. Szoktunk beszélni telefonon, és facebookon is. Viszont ha én nm keresem, akkor őt nem nagyon izgatja a dolog. Màr kétszer elmaradt a talàlkozónk, és emiatt meg is haragudt. De nem akarom mindig én szóba hozni a dolgot. Velem van a baj?

#fiú #ismerkedés #Nem-érdeklem
2014. szept. 20. 15:58
 1/10 ElnökÚr ***** válasza:
64%
Nem érdekled,de ezt le is irtad a kulcsszavakba
2014. szept. 20. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
szerintem se érdekled, add fel
2014. szept. 20. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha én lennék a fiú akkor teljesen jogos lenne, hogy miért nem kereslek téged mert ha lemondasz egy találkozót is kellemetlen érzés a másodikról meg ne is beszéljünk. Valószínűleg veled van a baj.
2014. szept. 20. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Ostoba is lenne olyan vonat után futni, ami nem veszi fel. És neki ezt közvetítetted.
2014. szept. 20. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Ott a pont 4.. Én a helyében már szóba se állnék veled.
2014. szept. 20. 16:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam le. Szó sincs erről.Egész nap vártam,hogy írjon legalább egy rohadt sms-t,hogy mikor és hol találkozunk,de ő még erre sem volt képes. :( Mindig megbeszéljük,de mintha elfelejtené,vagy nem tudom. Azt várja,hogy én keressem mindig?
2014. szept. 20. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha kétszer ő mondta le a találkozót,akkor nem veled van a baj,csak nem kellesz neki.Ha viszont te,akkor jogosan viselkedik így.
2014. szept. 20. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Most látom az utolsó kommentedet.Sajnos akkor tényleg nem érdekled.Szerintem hagyd inkább.
2014. szept. 20. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy nálad aludhat! :D
2014. szept. 20. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha te vártál rá, akkor miért lett mérges? Egyébként ismerős a szituáció. Ha nem a fiú írogat neked, akkor lehet, hogy nem lesz semmi a dologból, nem motiválod őt eléggé.

28f

2014. szept. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!