Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
hogy felejtsek el egy fiut akit nem erdeklek?annyira nehez,mar probaltam osszeirni a rossz tulajdonsagait,de nem tulsagosan segitett.2015. júl. 20. 19:55
1/8 anonim válasza:
Pasizz és keress egy másik olyan pasit aki érdekel... egy embert csak így lehet elfelejteni, ha más elfeledteti...
2/8 A kérdező kommentje:
A volt baratomat pont miatta felejtettem el,pedig koztunk semmi nem volt..csak en kedveltem meg jobban,o inkabb a haverjaival van,mintsem velem..
2015. júl. 20. 20:06
3/8 anonim válasza:
Sajnálom... de ha tényleg nem foglalkozik veled, akkor meg sem érdemel... ne kínozd magad feleslegesen
4/8 A kérdező kommentje:
en is sajnalom...
2015. júl. 20. 20:14
5/8 anonim válasza:
figyi írj a csaávóra legyél érdekes a számára lehet nem felejtett el csak valami gondja van mindenképpen beszélj vele ha meg beszélsz és flegma akkor annyit ért és nézz mást
6/8 anonim válasza:
Ha te az vagy akinek gondolak akkor azzal nem érsz el sokat hogy a stílusát felveszed mert az nem egy szerep amit bármikor magadra eroltethetsz:)
7/8 A kérdező kommentje:
Irtam neki mar parszor,ugy volt hogy talalkozunk miutan en megjottem Pestrol aztan lemondta,azzal az indokkal hogy rosszul van,aztan utana meg alkoholt is ivott es atkuldte egy kepen..pedig miatta siettem haza.Masnap is lemondta,mert a fonoke ment be hozza,aztan igy szepen lassan beleuntam.nem irtam neki.o irt ram folyton,elhivott ide oda,de vegig ugy ereztem hogy ez csak egy szivesseg neki,de persze akkor en sem ertem ra,baratnom nalunk volt,nem hagyhattam egyedul,o meg nem akart vele talalkozni.Utoljara 9.-en talalkoztunk kemeny 2orara,es akkor is arrol beszelt hogy mennyire be van tablazva augusztusra(pedig engem vegig azzal hulyitett hogy velem fog lenni,ide megyunk meg oda..erre tessek) kicsit rosszul esett mondtam is neki.akkor este irt,de nem irtam neki vissza,o meg folyton irkalt..hogy ne csinaljam ezt meg hogy felreertem.mindenre ezt mondja
2015. júl. 20. 22:08
8/8 A kérdező kommentje:
Az utolso valaszirot nem ertem.
2015. júl. 20. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!