Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felejtsem el? 14/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el? 14/l

Figyelt kérdés

szóval.már régóta tetszik egy fiú de ez nem kölcsönös.nemrég lett egy csoport facebookon (heten voltunk) amiben ő is benne volt,és egyszer ott elkezdtünk beszélgetni,viccelődött velem és amikor valaki közbeszólt ő rászólt,hogy most velem beszélget ugyhogy neszoljon bele.( a többiek szerint úgybeszélgettünk egymással mintha már bagyon régóta együtt lennénk.)pár nap múlva viccelődtem valamivel ami t ő komolyan vett és megsértődött.(bocsánatot kértem tőle de nem írt vissza) később kiléptem a csoportból és nagyon csúnyán beszélt róllam. olyanokat írt hogy utál,idegesítő vagyok,nembirja a szagomat (nem vagyok büdös ezt tanusíthatom) és ha valaki vissza vesz azt velem együtt kirakja a csoportból stb.stb. ezeket onnan tudom,hogy barátnőm mégis vissza vett.még mielőtt behisztizett olyat kommentelt a profilom alá,hogy jó volt de azért lődd le magad :3 utána barátnőim írták hogy szép vagyok ezután azt írta a fiú,hogy: "egyébként meg kell mondanom hogy nem rossz kép :3"

a csoportban való megnyilvánulása után ezeket a kommanteket kitöröltem,az ismerőseim közül szintén töröltem és letiltottam. azthittem így majd könnyebb lesz elfejtenem de nem. mi a véleményetek erről? ti mit tennétek? feloldanátok a tiltást?

2015. júl. 10. 15:46
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsánat a béna fogalmazásért és a helyesírási hibákért.
2015. júl. 10. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Felejtsd :( nehez lesz
2015. júl. 10. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, érdekes..az már biztos.

Próbáld meg elfelejteni, igaz nem lesz egyszerű, de ha ilyeneket mond rólad...hagyd a francba.

17/f

2015. júl. 10. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
öregnek akarod érezni magad? ez a lány 2001ben született
2015. júl. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!