Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el? (16f)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? (16f)

Figyelt kérdés
Úgy fél éve szörnyen megtetszett egy lány, jóban is lettünk dehát hamar kiderült hogy már jó ideje mással jár :/ Eleinte nagyon szomorú voltam miatta, mostmár nem annyira de azért még rossz érzés. A lány évfolyamtársam, eddig szinte minden nap láttam ezért nem is tudtam lemondani róla, de mostmár szünet van, hónapokig nem fogom látni tehát most kéne összeszedni magam és csinálni valamit hogy elfelejtsem. De azt nem tudom pontosan mit. Buli nem nagyon játszik, eléggé zárkózott jellem vagyok és táncolni se tudok (nagyon bénán mozgok), arról már nem is beszélve hogy egy betegség miatt az alkohollal is nagyon vigyáznom kell... Mit tudnék csinálni szerintetek?

2015. jún. 14. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismerkedj másik lányokkal.
2015. jún. 14. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Keress más lányokat.Keress valami hobbit,ami leköt és eltereli a gondolataidat a lányról.
2015. jún. 14. 15:19
 3/5 anonim válasza:
kezdj el lolozni
2015. jún. 14. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! A lolt inkább kihagyom, nem a műfajom xD
2015. jún. 14. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
KEZDJ EL LOLOZNI XD mekkora bájdorong vagy :D
2015. jún. 14. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!