Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lesz ebből baj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből baj később?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel nemrég vallottuk be egymásnak, hogy ki tetszik. Kiderült, hogy ugyanaz a fiú... Igazából csak röhögtünk meg nem vettük olyan véresen komolyan de...azért én egy kicsit félek. Mármint ha kiderülne, hogy valamelyikünk tetszik a fiúnak akkor nem tudom mi lesz. Vagyis ha a barátnőm tetszik neki akkor oké. Nyilván rohadt szomorú leszek mert örülök is neki, de fáj is mert már elég régóta szerelmes vagyok belé. De ha én? Mert néha szoktunk beszélgetni, röhögni, meg szokott nézni (bár ezt kb. a barátnőm is elmondhatja). Viszont én nem akarok emiatt veszekedést meg semmi rosszat. Ahj, igazából ha bevallaná, hogy esetleg... nem is tudom mit mondanék. De szerintetek mit csináljak? Nyilván lehet, hogy semmi nem lesz és akkor felesleges nyavalygok xd. Vagy majd megoldódik? Bocsi, ha zavaros!
2021. máj. 20. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebből bizony lehet "baj".
2021. máj. 20. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
nincs mese itt párbajnak kell lennie a régi törvények szerint puszta kézzel (az hogy viharban az opcionális csak fainabbul néz ki) utána a családjában mindenkit meg kell ölnöd főleg a a testvérét ha van neki hogy később felnőve ne állhassanak bosszút miután egy öreg mester egy elhagyott dojoban csak a bosszúra edzette 12 évig (itt is opcionális hogy esett az eső mikor megérkezett a dojoban egy régi gyűrött fényképpel a kezében amin te vagy és egy elnyűtt kapucnis pulcsi volt rajta) és azután de csak is azután tied lehet a fiú de közben a bűnöd terhe örökre a nyomni fogja a lelkedet mert tudod, hogy itt még nem lehet vége majd évek múlva mikor már sikeres leszel és boldog (opcinális hogy rövidre vágatod a hajadat nem nagyon csak olyan Sarah Paulson-osra) hiszen azzal a férfival élsz akit annyi évvel ezelőtt azon a sötét (viharos csak a hatás kedvéért) estén megszereztél akkor mikor egyedül leszel a nappaliban (kint esik) és minőségi konyakot kortyolgatsz akkor pont egy villám csapás után megjelenik mögötted egy ember akiben a réges régi barátnőd testvérének vonásait véled felfedezni de már nem olyan simák mint régen elnyűte őket hosszú éveken óta tartó gyűlölet kortyolsz egyet a konyakból majd ráemeled tekintetedet és megszólalsz: azt hittem meghaltál. mondod hűvösen majd az ő szája félmosolyra húzodik Sajnálom, hogy csalódást okoztam veti oda gúnyosan. Elmosolyodsz majd családod fényképére nézel amit észrevesz ő is ne aggódj őket nem bántom én nem te vagyok. a szádat egy halk köszönöm hagyja el majd egy húzásra megiszod a maradék konyakot és holtan rogysz a padlóra majd a mellkasodba kard ütötte lyukból a vér lassan de biztosan tócsát képez a padlón és miközben a gyilkosod nézi az élettelen testedet rájön, hogy semmi más maradt benne csak a tátongó üresség, majd rájön, hogy amit családoddal tett azt tetted te is az ő családjával annyi évvel ezelőtt így véget vet a saját életének tudva, hogy a kör ezzel megtörik és utolsó gondolatával remélve, hogy valaki a gyerekidet megkíméli a szörnyű látványtól.
2021. máj. 20. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm ezt a nagyon izgalmas esti mesét, jó sok időd lehet, grat, hogy leírtad! :// Bár nem tudom mi köze van az én problémámhoz...
2021. máj. 20. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Mindig ez van nőknél,szerintem már unalmas ez a felállás. Úgyis az lesz amit a srác akar tök mindegy kivel fog összejönni úgyis összekaptok,és ennyi volt a barátság...majd dobja valamelyikőtök a srácot,és hirtelen kibékültök és kibeszélitek :D

Na ez lesz.

2021. máj. 20. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
#2 vagyok ha normális választ akarsz tessék nem igazán lehet mit mondani a problémádra vagy az lesz #4 mond vagy az hogy egyitokkel se jön össze és együtt megbeszélitek hogy úgyse érdemelt meg titeket és ennyi semmi izgalom gondoltam kicsit felpezsditemet ezt a sztorit :D
2021. máj. 20. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy őszinte legyek amugy látok 3 opciót a szutiációtokra.

1. Te jössz be neki, a barátnőd elhord minden k*rvának a szokásos szánalmas módon és összevesztek aztán mikor szakítotok megint jóba lesztek barinőddel és kibeszélitek a srácot.

2. A barátnőd jön be neki megharagszol rá elhordod mindennek és jön az előbbiből már ismert opció mert úgysem lesznek együtt örökké.

3. Egyikőtök sem jön be neki, a srácot hordjátok el mindketten mindennek (ami szintén elég szánalmas) megpróbáljátok beadni magatoknak hogy meg sem érdemelt stb közbe meg sóvárogtok utána.

kb ennyi opciót látok, bonyolítani nem akarom ezek a leggyakoribbak :)

18/F

2021. máj. 20. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!