Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? 18l
Van egy barátom, akivel rendkívül csodáljuk egymás személyiségét. Tisztelem is nagyon. Már egy éve húzódik az ismerkedésünk (de már régebbről is ismerjük egymást, csak nem beszéltünk addig sokat), és körülbelül 2 és fél hónapja vagyunk úgymond hivatalosan együtt.
Nagyon szeretem, de sokszor elmegy az érdeklődésem felé és ugyanígy az övé is felém. Pedig rosszat nem tudnék rá mondani, nem tudom mi okozza ezt. Beszéltünk már vele is erről többször, de nem jutottunk semmire, volt hogy szünetet tartottunk pár napig, ami után nagyon hiányzott és felnyitotta a szemem, hogy tényleg szerelmes vagyok. De most újból megint jönnek ezek a megakadásaim. Van erre valakinek ötlete, hogy lehet túlvészelni az ilyet? Megmenteni a kapcsolatot?
18l
Az előző válaszolók nagyon jó dolgokat írtak, természetes, ha sok együtt töltött idő után meg akarsz tőle egy kicsit szabadulni. De nekem eszembe jutott még valami.
Hallottál Ainsworth kötődési mintázatairól? Az ambivalens kötődésre jellemző ez a viselkedés, lehet, hogy mindketten azok vagytok (bár kicsi az esély rá). Ha magadra ismersz benne, ne ijedj meg, nem rossz dolog, csak dolgozni kell rajta, hogy biztonságos kötődéssé alakuljon. Itt egy oldal, ahol olvashatsz róla bővebben:
A lényeg, hogy ne a rossz dolgokra összpontosíts, hanem a jókra figyelj.
Nem mondom, hogy ez a magyarázat a problémátokra, de lehet rá egy kis esély.
5# Hasznos volt amit írtál és linkeltél.
Valami hasonló, vagy konkrétan ilyen folyamatok tették tönkre a hazasságunkat. Ha időben felismerjük, menthető lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!