Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálhatta ezt a crushom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt a crushom?

Figyelt kérdés

van egy fiú, akivel kb egy hete ismerkedtünk meg neten keresztül, és nagyon kedves volt velem online, egy barátnőm ismerőse. a héten elkísértük páran ezt a barátnőmet a buszmegállóba, és ott álltuk négyen, és ugye arra jött ő is. én háttal álltam neki, viszont mivel még élőben nem találkoztunk, nem valószínű, hogy felismert volna. a közös ismerősünk velem szemben állt (így ő is rálátott), és a kiszemeltem elkezdte lökni a haverjait arrébb, hogy a buszmeg másik oldalán menjenek, és nagyon kínos volt a helyzet, de így intett neki egyet, mert élőben nagyon jóban vannak, ezért elég nonszensz az egész.

szerintetek ezt miért csinálhatta?

2021. máj. 15. 23:00
 1/1 anonim ***** válasza:
36%

Crush...

Szívem, nem megy ez neked magyarul ?

Az anyanyelveden ?

Ha meg mégis le tudod írni, hogy a kiszemelted, akkor meg minek crusholsz ??

Am meg azért csinálta ezt, mert nagy nethuszár, azt besz.ari élőben...

És ez frankón beszólás akart lenni!

Gondolom egy ideig nem is írt, talán még most sem.

Kb ennyi az egész.

Talán majd legközelebb.

Amúgy meg írd meg neki, h mi lenne ha legközelebb köszönne, ha találkoztok.

Pl jövőhéten meg is tehetné.

2021. máj. 15. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!