Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatta ezt velem?
Van egy fiú akivel neten elkezdtünk ismerkedni és 3x találkoztunk is és személyesen is megtudtuk ismerni egymást.
Sok programot csináltunk a szabadban, viszont benti programot is csináltunk.
Hagytam, hogy ö kezdeményezzen mindenben.
És hozzám ért.Volt hogy megmasszírozott, volt hogy belefeküdt az ölembe és simogattam a haját, volt mikor én feküdtem bele az ölébe és simogatott.Sőt aznap még mikor nekem mennem kellett akkor nem engedett el, visszahúzott magára.Nagyon romantikus hangulatban voltunk akkor és akkor olyan voltunk mint egy szerelmes pár.
Még a labára is ültetett.
Szinte mindig ő keres engem és nagyon sokat beszélünk.Voltak más fiúk is akik szerettek volna úgy megismerni, de én nem és inkább a fiútól kértem segítséget és segített is + mondta, hogy mindenki hagyjon engem békén neki.
Azt is mondta, hogy jó nő vagyok.
De a 4-dik találkozón csak köszönésnél ölelt meg és utána srmmi érintés nem volt.Elmentünk sétálni, még egy hegyet is megmásztunk aztán visszaértünk és leültünk beszélgetni kettőnkről, mert szeretett volna beszélni erről.
Aztán megkérdezte, hogy én tovább terveztem-e vele amire igennel válaszoltam, sőt még a szüleimnek is elmondtam a fiút pedig én ilyeneket egyáltalán nem szoktam elmondani a szüleimnek.Aztán ő azt mondta, hogy nagyon szeret velem lenni barátilag, de hosszútávom nem tudná elképzelni mert ő még nem áll készen egy komoly kapcsolatra és ő túrázni szeret és menne is meg külföldre is menne, csak én még kicsi vagyok korban ehhez.Aztán még egy csomó időnk lett volna, de inkább már menni akart úgyhogy elbúcsúztunk egymástól.
Egyszerűen nem tudom megérteni, ha nem akar tőlem semmit akkor miért csinálta ezt velem és miért viselkedett így?
Kérlek csak normális választ írjatok, ez nekem nagyon fontos lenne.
19/F és 16/L
Egyébként az a baj, hogy tavaly volt egy elég nagy egyoldalú szerelmem, de őt mire elfelejtettem... Aztán nagyon hosszú időbe tellett mire újra tudtam valaki iránt érezni és most többet is érzek iránta, de már megint egyoldalú...
Szóval én sem értem.
Talán még abban gondolkodtam, hogy megkérdezzem mire volt ez jó neki, hogy ezt csinálta velem.
Mennyire lenne jó ötlet ez?
Első vagyok, én mindenképp megkérdezném. Veszíteni semmit nem fogsz, de akkor várdd el hogy korrekt választ adjon, ne valami szánalmas "azt hittem hogy többet érzek, de nem"-et..
Én is nehezen teszem túl magam a kapcsolatokon, vagy azon ha valaki tetszik de ő észre se vesz, szóval tudom hogy ez kemény dolog, de fel a fejjel, idővel megtalálod a párod, akit megérdemelsz
Egyet értek veled #1.
Olvasva először azt hittem 25-30 a srac.
De legalabb őszinte. Nem all készen a komoly kapcsolatra.
Vagy mondjuk ugy, hogy lehet a hegyekhez te kicsi vagy (momentan ezt se ertem), ő meg gyerek a parkapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!