Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatta ezt? Lehet csak szánalombol csinálta?
Van egy lány akivel egy jo par hónapja volt köztünk egy hosszan tartó csókólózás a születésnapom előtti éjszakán.. Jól ismerjük egymást. Amióta ez megtörtént csak ő jár az eszembe...csak ő utána vágyakozok...
Amikor ez megtörtént kettönk közt utána elmondta hogy csak barátok lehetünk semmi több..Miközben összemelegedtünk én éreztem hogy nem csak egy egyszerü csókólózás volt..Sőt még ki is mondta hogy szeretlek.Szerintem az előtt is barátként tekintett rám..Nem értem akkor hogy ez miért történhetett meg .. Ennek ellenére még tartsuk a kapcsolatot...Sokat kedveskedtem neki dolgokkal amire egy lány vágyhat de még így se lett semmi belöle...
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy van olyan, hogy két ember nem jöhet össze, akármilyen egetverő is a kémia közöttünk és akármennyire is szeretik egymást. Ennek rengeteg oka lehet, például a környezet nagyon ellenzi, nem lát benne jövőt stb. Én is voltam ilyen helyzetben, és POKOLIAN fájt, de el kellett engednem, és idővel sokkal jobb lett..
DE ezzel nem akartalak megijeszteni, lehet, hogy még csak egy kis időre van szüksége, nem tisztázta magában az érzéseit stb. Azt lehet tudni, hogy volt-e már barátja? (hátha valami rossz tapasztalat, és fél..) sok sikert :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!