Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálhatta ezt? Lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt? Lehet csak szánalombol csinálta?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy jo par hónapja volt köztünk egy hosszan tartó csókólózás a születésnapom előtti éjszakán.. Jól ismerjük egymást. Amióta ez megtörtént csak ő jár az eszembe...csak ő utána vágyakozok...

Amikor ez megtörtént kettönk közt utána elmondta hogy csak barátok lehetünk semmi több..Miközben összemelegedtünk én éreztem hogy nem csak egy egyszerü csókólózás volt..Sőt még ki is mondta hogy szeretlek.Szerintem az előtt is barátként tekintett rám..Nem értem akkor hogy ez miért történhetett meg .. Ennek ellenére még tartsuk a kapcsolatot...Sokat kedveskedtem neki dolgokkal amire egy lány vágyhat de még így se lett semmi belöle...

2019. aug. 21. 14:47
 1/4 TheHoboKingdev ***** válasza:
62%
Gondolom nincs barátja. Lehet attól, hogy szülei, vagy valami ilyesmi megtiltotta neki. Az is lehet, hogy azt érzi, hogy nem áll készen, vagy nem akarja elrontani a barátságotok
2019. aug. 21. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy van olyan, hogy két ember nem jöhet össze, akármilyen egetverő is a kémia közöttünk és akármennyire is szeretik egymást. Ennek rengeteg oka lehet, például a környezet nagyon ellenzi, nem lát benne jövőt stb. Én is voltam ilyen helyzetben, és POKOLIAN fájt, de el kellett engednem, és idővel sokkal jobb lett..

DE ezzel nem akartalak megijeszteni, lehet, hogy még csak egy kis időre van szüksége, nem tisztázta magában az érzéseit stb. Azt lehet tudni, hogy volt-e már barátja? (hátha valami rossz tapasztalat, és fél..) sok sikert :/

2019. aug. 21. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Tartsuk a kapcsolatot - azaz lehet, hogy csak fél belemenni. Időre van szüksége. Ne nyomulj, de éreztesd vele, hogy fontos neked.
2019. aug. 21. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy hetes vagy pár napos kapcsolatai voltak...Nem tartotak sokáig mert azok a srácok nem ugy viselkedtek vele.. viszont néha a facebookon áradozik hogy ilyen szerelmes olyan szerelmes és hogy hiányzik neki az adott illető és még "de jó lenne vele lenni" ezzel kapcsolatos idézeteket is tesz ki .. úgy hogy ő màs valakibe szerelmes.. És szerintem ezért nem müködik köztünk. De én mar elfogadtam... beletörődtem... persze azért rossz.. de már nem tudok mit csinálni ezzel a dologgal...
2019. aug. 23. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!