Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi lehet?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőtt ismertem meg egy srácot, elég sokat beszélgettünk. De kiderült, hogy van barátnője. Abba is maradtak a beszélgetések, de idén februárba rám írt. Elkezdtünk beszélgetni, emlékezett is rám. De ott is abba maradt, 1 hete kezdtünk újra beszélgetni. Elég sokmindenre emlékszik a beszélgetésünkről. Meg másképp is beszélget velem mint 3 évvel ezelőtt. Idén amikor beszélgettünk utána a testvére bejelölt ismerősnek, miközben még nem is találkoztunk.
Most gondoljak arra, hogy bejövök neki vagy arra, hogy csak barátként tekint rám?
2021. máj. 12. 15:37
1/2 anonim válasza:
Én is gyakran beszélgetek régi ismerősökkel, pl. szülinapi köszöntés alkalmával. Ez önmagában szerintem nem jelent semmit. Én is sok dologra emlékszem egyes beszélgetésekből, és nyilván máshogy is írok, hiszen egy ember sokat változik 3 év alatt. Ha el is hív valahova, akkor az már jelent valamit.
2/2 A kérdező kommentje:
De idén amikor rám írt már rég túl volt a szülinapom. De nekem az a fura, hogy a testvére bejelölt ismerősnek miközben egyszersem találkoztunk és nem is beszélgettünk.
2021. máj. 12. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!