Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi jöhet ki ebből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jöhet ki ebből?

Figyelt kérdés
Anyum nézett 2 fiút akit poénból hozzám akart adni, az egyik iránt még halvány érzelmeim is vannak. Van egy másik fiú aki korombeli, egy évvel idősebb mint én ő is tetszik. És van egy negyedik aki 11 évvel idősebb mint én, na belé vagyok szívből szerelmes. Nem tudom mi lesz, várjak és lesz valami?

2021. máj. 10. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ezt fejtsd már ki normálisan mert így ez egy katyvasz
2021. máj. 10. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
11ével idősebbet felejtsd el,teljesen más életszakaszban vagytok.
2021. máj. 10. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Én javasolnék egy poligám fölállást, tehát fogadd férjedül mind a négyet, és éljetek boldogan, míg meg nem..
2021. máj. 10. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
anyuakd adja hozzad? amig iylen eletkeptelen vagy hogy egyedul mega pasizas se megy addig babazz!
2021. máj. 10. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2021. máj. 11. 01:59
 6/7 A kérdező kommentje:
4es,nem vagyok életképtelen, tudok fiúzni, de anyám rá van erre kattanva
2021. máj. 11. 21:29
 7/7 Kistál_és_a_bor válasza:
Mi a helyzet veletek a 11 évvel idősebb emberrel?
2021. máj. 22. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!