Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért jöhet valaki zavarba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jöhet valaki zavarba?

Figyelt kérdés

Volt régebben egy lány akivel meg volt a közös szimpátia, bejöttem neki, én pedig szerelmes voltam belé. Bepróbálkoztam de logikus érvekkel "lekoptatott" (középsuliba ment 20kmre, ill versenyszerűen sportolt és nem volt semmi szabadideje). Végül nem lett sajnos semmi belőle és kihűlt az egész dolog. Vitatkoztunk is aztán nem váltunk el valami jó viszonyban. Azóta eltelt egy kis idő, teljesen normális a viszonyunk, sokszor találkozunk (társasággal), és jó párszor zavarba tudom hozni akaratlanul is. Ez lehet még mindig a vonzalom jele, vagy egyszerűen így reagálja le a szituációt? Viszonylag egy visszahúzódóbb lány, és elég nehéz raja kiigazodni. Néha keresi a társaságom néha pedig mintha ott sem lennék. Szívesen közelednék felé, de nem szeretném megint elcseszni a viszonyunk. Főleg mivel megbeszéltük egy hosszasabb szóváltás után, hogy békénhagyjuk a továbbiakban egymást ilyen téren. Lehet még nála esélyem? Vagy hogy tudnám diszkréten megtudni, hogy szóba jöhetek-e még nála?

16L 18F

2017. júl. 3. 08:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem szabad beleélni magunkat a szép dolgokba, mert többször történik tragédia, mint kéne.
2017. júl. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!