Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy magabiztos pasi tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magabiztos pasi tényleg igy zavarba jöhet?

Figyelt kérdés
Van egy magabiztos, jó fellépésű, 30-as pasi, aki bejön egy nőnek, neki tetszik a nő, de nem akar tőle semmi többet. Ilyenkor, ha a nő társaságában van, mennyire tipikus, hogy zavarba jöhet annyira, hogy meg se mukkan? Egy olyan pasi, aki egyáltalán nem a zavarba jövő tipus, tényleg ugy zavarba jöhet attól, hogy csak mert tudja, bejön a nőnek? Ismertek ilyen egyént?
2015. jún. 17. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy ennyire zavarba jöjjön.

Nem vagyok 30-as csak közel vagyok hozzá, de én is zavarba jönnék ilyen esetben. :)

2015. jún. 17. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Vagy csak álca a magabiztosság. Vagy nem tetszik neki a nő és minimálisra csökkenti a kommunikációt.
2015. jún. 17. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:

*de nem akar tőle semmi többet

Én a helyedben nem kombinálnék semmit, hanem ez lebegne a szemem előtt-a te helyedben.

2015. jún. 17. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen ha nagyon tetszel neki akkor siman:-))
2015. jún. 17. 21:54
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as: én ezt nem tudom biztosra, csak most a kérdésnél ezt tételeztem fel...de a helyzet elég bonyolult
2015. jún. 17. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nem akar semmit a nőtől,még zavarba jöhet, hisz minden szituáció mindenkire másként hat.

Ne kergesd magad hiú ábrándokba, hogy azért jött zavarba,mert mégis akar tőled valamit!

2015. jún. 17. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!