Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki máshogy éli meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki máshogy éli meg a szerelmet? 18/F

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm 3hónapja,de én egyáltalán nem látom rajta hogy szerelmes lenne.

Egyszerűen élőben is ha társaságban vagyunk nem igazán keresi a szemkonktaktust, kettesben aranyos nagyon, de társaságban prioritásban olyan vagyok neki szerintem mint egy idegen.

Benne vagyunk több közös messenger csoportban is, mindíg látom hogy azokat megnézi, utána vagy 10p múlva ír nekem. A szerelmes ember nem ilyen szerintem.. Szerintem az bolond, és mindíg minden helyzetben a másikra gondol, ő az első neki, ő belőle meríti a boldogságot. Én úgy érzem hogy kedvel, tetszem neki, de semmi több. 18/F

Van így értelme együtt lenni?

2021. máj. 6. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy valaki más érdekli a társaságból?
2021. máj. 6. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy ilyemsi. Van olyan h mondjuk 3 barátnője van ott csak akkor is szarik a fejemre.

De ha közösen vagyunk házibulikban akkor is inkább elmegy cigizni másokkal meg ilyenek hozzám meg nem szól.

Az az érdekes hogy ameddig csak barátok voltunk meg egész nap jött utánam a bulikban és kereste a társaságom

2021. máj. 6. 14:21
 3/7 anonim válasza:
88%
Hát nem tudom, szerintem sem így viselkedik az, aki szerelmes, bár nem mindenki olyan romantikus beállítottságú. De ha azelőtt másképp viselkedett, akkor lehet, hogy csak az önbizalmát akarta növelni azzal, hogy összejön veled, és most már nem vagy olyan érdekes a számára. Viszont az is lehet, hogy te akaszkodsz rá túlságosan, anélkül, hogy észrevennéd... Próbálj meg te is egy kis távolságot tartani, ne mindig csak vele foglalkozz, és akkor meglátod, hiányol-e.
2021. máj. 6. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális, hogy nem hanyagolja el a barátait se. Én se akarnám azt éreztetni a barátaimmal, hogy jajj már palim van és rajta csüngök, mert sok barátnőm körülöttem eljátszotta ezt. Barátja lett és teljesen elszigetelődött, önként kiesett a baráti társaságokból. Ha lesz barátom kettesbe nyilván rá fókuszálok, de társaságba másra is. Ha közös a társaság te is el tudsz lenni másokkal. Ha a csaj társasága lenne és elveszve lennél nélküle, akkor szemétség, hogy nem foglalkozik veled, de ha így is zavar beszélj vele erről. Mindenkinek más a szeretetnyelve, ettől még ne feltételezz olyanokat, hogy nem szerelmes.
2021. máj. 6. 15:04
 5/7 anonim válasza:
100%
Az nem lehet hogy aspergeres a lány csak nem tudsz róla?
2021. máj. 6. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Pedig volt egy ilyen alkalom utolsó.

Egyetlen egyszer találkoztam az ismerőseivel, 1 órát és úgy vette hogy én már jóban vagyok mindenkivel..

Elhívott a buliba aztán meg szart rám.

Nem tudtam mit csinálni a sok ismeretlennel, de azért próbáltam beszélgetni

2021. máj. 6. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, mondd el neki🥺
2021. máj. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!