Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is várjak rá?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is várjak rá? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy lány,akivek jól elbeszélgetünk meg szinte mindent tudunk egymásról. Ki is kérte magáról a véleményemet,hogy mit gondolok róla stb,de most nem szeretne új kapcsolatba belelépni. De megemlítette,hogy ha úgy alakul még bármi lehet. De most jól esik neki most ez a kis single életmód.

Én úgy gondolom,ha mégis eljön az idő és nem szeretne egyedül lenni,és szeretné ha valaki szeretné,és ott legyen mellette,rám fog gondolni elsőnek,és nem megy el másik fiút keresni erre a célra.

Szerintetek jól gondolom,vagy rózsaszín ködben vagyok és nem látom tisztán a helyzetet?

2021. máj. 6. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Rózsaszín ködben vagy.

Jól esik neki a szingli életmód mert nem talál olyat fiút aki tetszik neki. Ha megtalálja akkor már nem fog neki annyira jól esni...

Közben azért az se baj ha van valaki akire számíthat, aki fogalkozik vele (ez vagy te), többet nem akar tőled de azért mégsincs teljesen egyedül.

Azt tudom javasolni hogy csajozz be, mert ha látja a kiscsaj hogy nem függsz tőle teljesen és lehet hogy másé leszel akkor "elindul valami az agyában" és rögtön kelleni fogsz neki.

Szar dolog csak emiatt más barátnőt keresni, igen, egy kicsit kihasználod a másikat de lehet hogy sokkal jobbat találsz vagy annyira jól meglesztek a másik csajt pikk-pakk elfelejted.

Szóval hajrá

2021. máj. 6. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én amikor nem akartam kapcsolatot, de megismertem a páromat, őt választottam. Ne legyél már ilyen buta, már bocsánat. Ha fontos lennél neki és szeretne, akkor most is együtt lennétek.

Most ő ezt úgy gondolta, hogy pár hónapig még lefekszik akivel akar, aztán ha már kezdi unni, akkor te engedelmesen fogsz várni rá, és válogathat az ilyen naiv fiúk közül, mint te. Ne gondold, hogy ezt csak neked mondta. Vagy lehet hogy esélyed sem lenne, csak így akart lekoptatni.

2021. máj. 6. 09:47
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Én foglalkozni vele? Eleinte igen de mostanában alig beszélünk, az utóbbi időben,meg a találkák is elhalványultak, tehát nagyon nem foglalkozok vele. Tőlem nem nagyon függ. Jó ha heti 1x beszélünk és annyi. Én nekem van mit csinálni az életben,hogy ilyennel idegesítsem magam.

Csak kíváncsi vagyok más véleményére aki járt már hasonló cipőben.

2021. máj. 6. 14:42
 4/4 A kérdező kommentje:

2# Elején akartam vele tisztázni a dolgot és rákérdeztem. Nem az volt hogy majd loholok utána mint a pincsi kutya. Csak akkor jott rá a válasz amit leírtam legfelül.

Annyira nem hat meg a dolog, ha akar valamit majd keres. Tehát nem vagyok naív csak megkérdezek másokat is nem e jártak már így.

2021. máj. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!