Mit "várjak" az első nőgyógyászati vizsgálattól? Többi kérdés lent...17/l
Most lesz az első alkalom hogy nőgyógyászhoz megyek, mégpedig azért, mert mikor menstruálok ilyen alvadt vér jön, meg mostanában sokszor fáj a hasam.
Olvasgattam már a dologról, meg néztem videókat róla a YouTube-on, de az nem teljesen olyan számomra mintha egy ilyen téren tapasztalattal rendelkező nő mesélne róla. Tudom hogy a nőgyógyászhoz járás egy természetes dolog, de akkor is izgulok egy kicsit.
A kérdéseim a következőek:
Akkor is megvizsgálnak "belülről" ha szűz vagyok?
Milyen vizsgálatokat csináltak nektek első alkalommal?
Milyen ruhába célszerű menni? (sokan mondták a szoknyát,de volt aki a nadrágot ajánlotta)
Lent hogy célszerű kinézni? (mármint az egyértelmű hogy legyen ápolt, de a szőrzettel mi legyen..?)
És az utolsó, de egyben talán legidiótább kérdés az az, hogy nem lesz gáz vagy furcsa hogy pici a mellem?(75A) Tudom hogy hülye kérdés, de még én sem vagyok megbarátkozva ezzel a dologgal...
Ezek voltak a fő kérdéseim, de bármilyen más hasznos választ elfogadok.
Előre köszönöm a normális válaszokat!
Mindegy milyen ruhàban mész úgyis le kell venni. Mindegy hogy a szoknyàt vagy a nadràgot húzod le. Beküld egy kis öltöző szerűbe ahol levetkőzöl. Bugyit is leveszed természetesen. Az én orvosom mindig mondja hogy cipőt vegyük vissza, ki is van írva az öltözőbe. Én egy hosszabb felsőt veszek fel, úgy kényelmesebb. De ez csak az én hülyeségem.
Aztàn felűlsz, félig fekszel a székre. És onnantól nincs dolgod. Majd szól a doki hogy csusssz feljebb, lejjebb, lazulj el...
Én mindig frissen borotvàlva megyek, de ahogy neked jó. Az orvost nem érdekli.
Frissen fürödve természetesen,semmi illatosított intim spray vagy ilyesmi.
A mell dolog nem is értem hogy jön ide, ha boltba mész is eszedbe jut hogy hàz e így oda menni?
Az hogy "belülről" vizsgàl e abban nem vagyok biztos. Nincs kizàrva, de nem is biztos.
Valószínűleg negnyomkodja a hasad, lehet csinál ultrahangot is. Egyébként szűzként lehet végbélből csinàl vizsgàlatot. De ha lehet választani én biztos a hüvelyire szavaznék. A szüzességed nem ezen múlik.
Az utolsó 3 havi menszeszed írd fel egy cetlire, mettől meddig volt meg. Ezt biztos kérni fogja.
Valószínűleg meg fogja kérdezni, hogy élsz e nemi életet, de ha nem, akkor mindenképp említsd meg neki. Valószínűleg így nem lesz belső vizsgálat, illetve kenetet venni fog, de egyáltalán nem fáj.
Én is 17 voltam és szűz, amikor először voltam, mert furcsának találtam a folyásomat (persze kiderült, hogy minden normális), csak kenetet vett egy vékony pálcával.
A szoknya eléggé zavaró, ha magadon hagyod. Praktikus hosszított felsőt felvenni, mert azzal nem érzed annyira meztelenül magad, de nekem nem nagyon van ilyen felsőm, így nem szoktam vele foglalkozni.
Az orvosnak telejesen mindegy, hogy szőrös vagy szőrtelen (sőt, van aki szól, hogy nem egészséges a szőrtelenítés). Csak emiatt nem szoktam leszedni. Amúgy igen, legyen tiszta, de sokan hüvelyöblítést végeznek előtte, az viszont felesleges, és nem is látja az orvos azt, amit látnia kell.
A melled végképp nem fogja érdekelni. Általában csak külön kérésre vizsgálják meg. Legalábbis már 5 különböző orvosnál jártam, de még csak szóba se került. És kinézeti szinten alul sem fogod érdekelni, nem azért nézegeti, hogy gyönyörködjön, szóval felesleges ráparázni. Nem annyira nagy ügy, mint ahogy elsőnek látszik, szóval csak bátran :)
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!