Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van más választásom a felejtés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más választásom a felejtésen kívül?

Figyelt kérdés

Az egyik évfolyamtársammal nagyon jóban lettünk az elmúlt egy évben. Sok személyes dolgot beszéltünk meg, mert vele olyan könnyű. Szépen lassan beleszerettem és ezt ő is tudja. Megmondtam neki, hogy szerintem engedjük el egymást, mert én szeretem, közben neki egy barát vagyok, nem több. Ő meg ezt a lehetőséget kizárta és megkért, hogy találjunk ki valamit közösen és maradjunk kapcsolatban. Nagyon fáj, hogy nem lehetek a barátnője és félek attól, ha beleszeret valakibe, megszakad a szívem.

Szerintetek van más megoldás, mint nem keresni egymást? Mit csináljak, ha nagyon hiányzik és mindent neki mesélnék el, de ő nincs ott mindig, mert van saját élete?

17/l

2021. máj. 5. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Felejtsd el.

Majd jön más...

2021. máj. 5. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha túl akarsz lépni rajta, akkor azon nem segít, ha akár csak baráti kapcsolatban maradtok és folyton beszélgettek stb, márpedig ha nem viszonozza az érzéseidet, akkor érdemes lenne túllépned rajta
2021. máj. 5. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Az kicsit önző dolog tőle, hogy tudja, hogy bele vagy esve, viszonozni nem fogja, de azért kéri, maradjatok kapcsolatban. ilyenkor egyetlen megoldás van: elfelejteni egymást, semmi barátkozás, kapcsolattartás, mert csak magadat szívatod vele. Igen, nagyon nehéz, fájdalmas, de ha tutira nem lesz köztetek semmi, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. A legjobb, ha keresel új barátokat, elfoglalod magad, akkor előbb utóbb elmúlik.
2021. máj. 5. 16:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A barátaim szerint sem kéne vele beszélnem többet, de ő még teljesen kiakadt, mikor ezzel jöttem. Nem tudom mit gondol mi lehet a megoldás. Néha azt hiszem ő is akar valamit, de ez hülyeség, csak kedvel.
2021. máj. 5. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Csak egy kérdés:Biztos, hogy ő nem akar semmit?Nekem ez jutott elsőre eszembe.Nem akarok okoskodni de...nem szeretné ha elengednétek egymást, és kiakad ha ez szóba kerül.Figyelj,lehet h tényleg nem igaz, de nem látsz rajta valamilyen jelet, hogy esetleg mégis?
2021. máj. 5. 17:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretne barátnőt, most más dolgok fontosabbak neki. Nem szokott sűrűn kezdeményezni, de mutatja mennyire kedvel barátian minimum. Azért nem hagytam abba vele a beszélgetést eddig, mert a maga módján mindent megtesz értem. Ha nem szeretném ennyire, ő lehetne a legjobb barátom.
2021. máj. 5. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Majd lesz másik
2021. máj. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!