Ha lenne választásod hova adnád?
Figyelt kérdés
Lenne 20 milliód abból 1-1 milliót el kellene adományozod mit valasztanal
1.beteg gyerekek támogatása
2szegenyek idősek támogatása
3.vallasi szervezet(katolikus, reformatus, evangelikus, baptista, Jehova, hitgyüli) támogatása!!!
En az elso kettőnek adnám a 3.nak semmiképp se !! Inkabb a kukaba dobnam akkor se adnám nekik.
2021. máj. 4. 19:53
1/10 anonim válasza:
Hányszor kérdezed ezt meg? Oda tedd a pénzed, ahová akarod! Már unalmas vagy!
2/10 A kérdező kommentje:
Te jó ember! Ez Most az első ilyen kerdesem nem tetszik gorgess tovabb puszy
2021. máj. 4. 19:58
3/10 anonim válasza:
Beteg gyerekeknek adnám. Sajnos van tapasztalatom a témát illetően, szóval egyértelműen nekik.
5/10 anonim válasza:
Én az állatmenhelyeknek adnám. Az embereket nem sajnálom. A gyerekeket sem. Sőt, a gyerekek a leggonoszabb teremtések ezen a földön. Tapasztalat.
6/10 anonim válasza:
Én gyógyszerészeknek adnám, hogy fejlesszenek neked ki végre valami hatásos szert, ami kicsit rendbe hoz mentálisan.
7/10 anonim válasza:
Beteg gyerek, nagyon sajnálom őket.
8/10 anonim válasza:
Látom kemény ateista vagy.
De erről miért teszel fel kérdést?
Nekem nincs 20 milliós, és senki nem kötelez semmire, de tudom kiknek adok.
Az fontosabb, mint, hogy itt pukkancskodjak.
9/10 anonim válasza:
Ahhoz milyen beteg lélek kell, amit az 5ös írt? Mondjuk egy ideje sejtem, hogy az állatvédők ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!