Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítottam vele, mert nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam vele, mert nem volt más választásom, de visszaakar jönni. Vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Az egész sztori ott kezdődik, hogy 4 hónapot jártam egy számomra "tökéletes" lánnyal akibe ez alatt az idő alatt nagyon beleszerettem, ami fordítva is igaz volt... legalábbis ezt hittem hiszen ő ezt állította. Azonban mint minden kapcsolatban volt egy időszakunk amikor veszekedtünk egy héten keresztül minden apró momentumon amibe csak bele lehetett kötni. Ezalatt az időszak alatt a lányt megkörnyékezte egy srác, akivel egy idő után komolyabb terveket képzelt el mint velem, de ezt még egyenlőre magának sem merte bevallani legalábbis én szerintem... Később persze kiderült. Még nem volt közöttük semmi, de a lány már nem úgy viszonyult hozzám, ahogy máskor. Éreztem, hogy a kapcsolatunk már nem a régi bár ezt nem mertem bevallani magamnak mert túlságosan szerettem és tudtam, hogy ez a srác van a dologban. Azonban bizalmat kért tőlem amit én megadtam neki, viszont mivel egy gimibe járunk Sopronban mind a hárman és általában szünetekben szoktam megkeresni a lányt ez a srác mindig ott volt amikor én mentem és ilyenkor a lány sem úgy viselkedett velem, mint általában. Én tudtam ezt és amikor rákérdeztem a lány gondolkodási időt kért mert megmondta, hogy a srácot nem képes eltaszítani magától. Eltelt egy nap és én tudtam, hogy a srác mellett fog dönteni mert ő is igaz burkoltan, de ezt közölte velem ezért én másnap szakítottam vele. Borzalmas volt mert még szerettem. A lány 4 napra rá összejött a sráccal......Eltelt 4 hét csókolóztak ölelkeztek a folyosón, úgy mint azt velem tette előtte én nem kerestem megszakítottam vele minden kapcsolatot a suliban amikor velem szembe jött, azért persze köszöntem neki..majd az 5. héten a volt barátnőm megkeresett és elmondta,hogy nagy hibát követett el, hogy nem engem választott és egy esélyt kért tőlem egy hosszas beszélgetés után amit én megadtam neki, de csak akkor, ha szakít a sráccal. Hosszas gondolkozás után azt mondta,hogy szakít vele, de időt kért tőlem eltelt egy hét, azonban nem változott semmmi a lány ugyanezt folytatja és közben elmondja, hogy mennyire szeret és hiányzom neki. Na most a lényeg az, hogy ezek után mindenki szerint elkellene küldenem melegebb éghajlatra, de én még mindig nagyon szeretem és nem tudom, nem érzem korrektnek, hogy ezt a srác hátamögött csinálja velem. Azonban reménykedem, hogy visszajön de egyszerűen képtelen lépni és ez engem rohadtul zavar. Mit tegyek??? 19/f

2016. dec. 22. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
dobd ki csak egy hülye p*csa
2016. dec. 22. 15:11
 2/5 anonim válasza:

Egyet értek az előzővel sajnos.

Mondani bármit lehet, cselekedni kell tudni..

Ha szeretne akkor nem a másik sráccal lenne.

Már csak az idegeidre akar menni, hogy bánd, hogy nem a tiéd. Közben ki tudja mióta ismerkedett meg a sráccal. Lehet előtted.

2016. dec. 22. 15:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen de úgy érzem nem tudok más lányra nézni csak ő kell nekem. Még ezek után is, nagyon megkínoz.
2016. dec. 22. 17:15
 4/5 anonim válasza:
Idővel úgy is változik majd, 2. voltam. Annyi, hogy ne süllyedj le a szintjére. Hogy azért össze gyere valakivel, hogy féltékeny legyen ez a lány...
2016. dec. 22. 19:38
 5/5 anonim válasza:
szakíts meg vele minden kapcsolatot, az idő begyógyítja a sebeket... semmi értelme folytatni vele, csak játszadozik a csaj
2016. dec. 26. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!