Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelmet hogy felejtsem el?😔
Miért kellene kiverned a fejedből? Ilyen jellegű plátói szerelmei mindenkinek vannak, még felnőtt fejjel is. Amíg tudsz közben a valóságban, hétköznapi srácokkal is ismerkedni, addig ezzel semmi gond. Mindenkinek van ideálja.
Én pl. egy hazai olimpikon sportolónkba vagyok kicsit beleesve tinikorom óta. (kb. velem egy idős) Ettől még a való életben, elérhető pasiba voltam igazán szerelmes, és a valóságban élem az életemet. :) De ha éppen szingli voltam, eszembe jutott Sors Tamás, és kicsit ismét belezúgtam. :)
Veledis így lesz, ne aggódj. :)
Be kell pasizni, és rájössz hogy egy igazi pártól annyival többet kapsz, annyi jó dolgot megéltek közösen, hogy amellett eltörpül a plátói szerelem.
Bár nekem nem valami sztár volt a plátói szerelmem, hanem egy olyan pasi akit személyesen ismerek, de nekem ez bevált. Már nem kéne az a pasi akiért évekig sírtam, mert a párom sokkal jobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!