Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a srácot akibe szerelmes lettem egy buli után?
Egy buliban (egy kisvárosi szórakozóhelyen) találkoztunk kb. másfél hónapja. Kicsit ittas állapotban voltunk mindketten. Táncoltunk együtt, aztán kavartunk is (értsd: smároltunk elég sokat). Az ilyesmi kapcsolatok sosem hagynak bennem mély nyomot (sorry ez ribizlisen hangzott), de ebbe a fiúba belezúgtam. Azóta nem találkoztunk, nem beszéltünk, de mégis állandóan ő jár a fejemben. A buli után pár nappal bejelölt facen, de ennyi. Nem írt rám ;( Nem értem, hogy tudok egy este alatt szerelembe esni valakibe, de ő nagyon megfogott. Mit csináljak? Hogyan felejtsem el? Vagy hogyan érjem el, hogy rám írjon? (Vagy ez már esélytelen?)
17/L
Na igen.
Mondjuk te írj rá. Ennyi a teendőd.
Én nem merek ráírni... félek... (tudom életképtelen és szerencsétlen vagyok ;( )
Félek, hogy elutasít.
Ha van esetleg jó ötletetek, hogy így másfél hónappal a buli után milyen szöveggel írjak rá, akkor azokat szívesen fogadom.
Ha akarna tőled valamit, de gyáva (mint a fiúk nagy része), akkor nem fog írni. Ha neked tényleg fontos a srác, írj rá nyugodtan; mit veszítesz?
20F
Vagy csak nem akar besülni, hogy nem kell neked és méginkább ő fél rádírni.
De gyere, lefekszem veled és többet nem gondlsz másra 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!