Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a srácot akibe szerelmes lettem egy buli után?
Egy buliban (egy kisvárosi szórakozóhelyen) találkoztunk kb. másfél hónapja. Kicsit ittas állapotban voltunk mindketten. Táncoltunk együtt, aztán kavartunk is (értsd: smároltunk elég sokat). Az ilyesmi kapcsolatok sosem hagynak bennem mély nyomot (sorry ez ribizlisen hangzott), de ebbe a fiúba belezúgtam. Azóta nem találkoztunk, nem beszéltünk, de mégis állandóan ő jár a fejemben. A buli után pár nappal bejelölt facen, de ennyi. Nem írt rám ;( Nem értem, hogy tudok egy este alatt szerelembe esni valakibe, de ő nagyon megfogott. Mit csináljak? Hogyan felejtsem el? Vagy hogyan érjem el, hogy rám írjon? (Vagy ez már esélytelen?)
17/L
Attol hogy meno, meg nem biztos, hogy ezert nem ir. Belsore lehet felenk. Senki nem akarja, hogy visszautasitsak. Foleg ha menonek tunik, elegge onbecsulet csorbito lenne neki. Es neked ez meg nem jo, tonkre tesz, hogy rajta kattogsz. Akkor inkabb kuldjon el, csak valami legyen. Irj ra inkabb. Mi lesz? Maximum nemet mond? Nagy dolog! 10p mulva jon mas :) Addig jo, amig nem voltatok egyutt meg ilyenek, utana azert nehezebb elengedni, ha meg mindig erzel iranta, tudom. Igy meg egyszerűbb. Raadasul miert smarolt volna veled sokaig, ha offos vagy? Elozo voltam :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!