Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ráírjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ráírjak?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta tetszik egy fiú és úgy tűnik hogy én is bejövők neki de sem én sem ő nem lép.Amugy kiskorom óta ismerem de úgymond barátok sem vagyunk😅pedig ha más nem is legalább a barátja szeretnék lenni de nem tudom hogy csináljam.Kérlek segítsetek!A válaszokat előre is köszönöm. 😊
2021. máj. 4. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mondd neki hogy milyen jó az idő, nincs kedves sétálni és beszélgetni?
2021. máj. 4. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Írj, aztán lesz, ami lesz.
2021. máj. 4. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Insta storykra valami reakció, abból könnyebb beszélgetést kezdeményezni. (nekem eddig mindig bejött)
2021. máj. 5. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én fiúként örülnék, ha egy lány írna rám, főleg ha az a lány még tetszik is,szóval ha reagálsz valamire mint ahogy azt előttem írták, vagy csak megírod, hogy Szia.. és a helyzetednek függően valami kérdés, de bármi kb, utána simán visszaír majd neked szerintem. És ha ügyesek vagytok még lehet is valami. Esetleg ha tudsz valamit róla amit szeret a srác, akkor rakj ki azzal kapcsolatban valami instára, hátha Ő kezdeményez majd :D
2021. máj. 6. 12:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ha valakinek lenne még tippje vagy tanácsa számomra nyugodtan írjon😊
2021. máj. 12. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!