Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy meséljem el a bátyának hogy lehet biszex a barátja?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok lány a bátyám 19 éves együtt élünk a szüleinkkel .A bátyám meleg és van egy barátja.A srác az utóbbi időben sokat volt nálunk és sokszor éreztem hogy bámul meg láttam is és amikor kérdeztem tőle totál zavarba jött.Tegnap elmondta nekem amikor ittvolt hogy ő szereti a bátyámat de engem is jobban megakar ismerni és adott egy puszit is .Most nem értem ezt a viselkedést és totál zavarban vagyok miatta ,mert én nem akarok semmit a bátyám pasiától de ő ugy nez ki hogy igen.Szerintetek elmondjam a bátyámnak? vagy inkább maradjak ki ebből? mit csináljak a sráccal? segitsetek légyszi!2021. ápr. 25. 14:27
1/4 anonim válasza:
Mondd el neki,abszurd dolog,az illetővel is együttlenni meg melette a TESTVÉRÉVEL??? MI A FAX...
2/4 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki mi történt, ez szerintem nagyon nem oké.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz irányba tapogatózom és neked van igazad, de ne hozz elhamarkodott döntést. Csak azért mondom ezt, mert nekem is van meleg ismerősöm és nagyon közvetlenül viselkedik velem. Kicsit lányos. Nyújtja a hangját, szívecskéket küldözget nekem, amikor fölhoztam neki egy homoszexuális könyvet, így reagált: ,,Jaaaaaaj, igeeeen, azt én is nagyon szeretem". Nem irritálóan csinálja, nehogy erre gondolj, de tényleg olyan velem, mintha a barátnőm lenne. Ha ő mondana nekem ilyet, hogy nagyon szereti a barátját, de engem is jobban meg akar ismerni, nála nem látnék bele semmi rosszat, mert ismerem és tudom, hogy ő ilyen. Persze, én nem ismerem annyira a helyzetedet, nem vagyok benne, ha teljesen egyértelmű számodra, hogy többet akar, szólj a bátyádnak, de csak ha egy kicsi esély is van arra, hogy ő is olyan típus, mint az én barátom, akkor várj még egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!