Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, meséljetek, sztorikat, amikor elutasítottatok vakakit, de ő nem adta fel :D?
Tavaly bejöttem egy osztálytársamnak akit mindenki kiközösitett és csak én voltam jóba vele barátként. Egyszer együtt követtük a kiszemeltem és észrevett mikor visszafordult tettem egy olyan megjegyzést amit nem kellett volna azt mondtam neki most kéne megcsókolnod hogy féltékennyé tegyem :D na ezután azt hitte bármit megtehet velem elkezdett ölelgetni megfogta a derekam mikor sétáltunk aztán nyáron leirta mit érez nem lepődtem meg de elutasitottam utána mindenáron találkozni akart és minden nap írt nekem még végül világosan leírtam neki hogy jó akkor nem maradunk barátok sem azóta hozzám se szól
Forditva pedig én is nyomultam nyáron egy fiúra a tudtomra adta hogy nem érdeklem de lehetünk barátok mérgemben azt mondtan ne beszéljünk többet de már másnap megbántam mindig követtem figyeltem mikor hol van órája és direkt arra járkáltam el a barátnőimmel csak hogy láthassam halálosan beleszerettem aztán irtam neki sms t hogy tudom hogy utálsz békénhagyjalak örökre? Erre annyit irt hogy igen és nagyon összevesztünk ez volt úgy 1 hónapja most meg suliban néha rámmosolyog és nem értem mi van vele talán már nem utál? :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!