Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ha tetszik az akivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha tetszik az akivel eddig csak barátok voltunk?

Figyelt kérdés
Eddig csak barátok voltunk de az én érzéseim változtak beleszeretem. Nem tudom mit tegyek. Félek ha elmondom tönkre teszem a barátságunk. A barátnőim szerint tetszem neki de én biztosra akarok menni. Nagyon jó barátok vagyunk töbször szóba került a szerelem már de amióta digitális oktatás van nem beszáltünk és azt hiszi hogy nekem még mindig az tetszik aki elötte. Mit tegyek?
2021. ápr. 22. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Célozgass es figyeld a reakciojat
2021. ápr. 22. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Már rég óta figyelem de anyira semleges.
2021. ápr. 22. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Ne figyelgesd, hanem beszéljetek egymással. Mondd meg neki, hogy többet szeretnél, mint barátság, mert mélyebbek lettek az érzelmeid.

Ha emiatt elromlik a barátság, akkor ne sajnáld. Ha azt mondja, hogy többet nem akar, akkor vedd tudomásul, de barátok még mindig maradhattok.

2021. ápr. 22. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Eemondom, mit tegyé. No, odamégy hozzája, vagy rájaírsz, oszt megmondod, hogy figy, Béla vagy Jenő vagy mittomén hogy híjják, asszem kezdek többet érezni irántad, és én örülnék nekije, ha több is lehetne közöttünk, ha ő erre rájabólint, akkó happy van, elhálhatjátok a nászéjszakát, ha meg aszongya nem akarok veled lenni szutykos némber, akkó maradtok barátok, mintha mise történt vóna (a templomba).
2021. ápr. 22. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
18%

"Félek ha elmondom tönkre teszem a barátságunk"

Nincs köztetek barátság, mert a barátok nem tetszenek egymásnak, azért csak barátok. Szóval nincs mit tönkre tenni.

2021. ápr. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!