Egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik egy lány és barátok voltunk de amikor elmondtam neki hogy tetszik (nyári tábor elött volt de a táborban nem nagyon beszéltünk az egészről)?
hagyd a francba,14 évesen nem hiszem,hogy tudod még mi a szerelem,és ha tényleg olyan jóban voltatok,de mégis "kitörölt facebookon",akkor valószínűleg nem akar semmit...
Egy 18 éves fiú
Rosszul hangzik. :/ Esetleg próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, hogy lehessetek barátok. Ha viszont nem akarja, akkor hagyjad, ez minden bizonnyal nem fog változni.
#2: Már hogyne lehetne szerelmes egy 14 éves! Persze, hogy lehet, csupán kicsit más, mint a felnőttkori. Felteszem, te is voltál szerelmes annyi idősen.
14/L
Utolsó, szerintem ez azért túlzás. Nyílván kocsmába nem engedném a gyerekeket, de én már 10 évesen mentem a barátaimmal biciklizni, vagy valami, mégsem vagyok azért egy züllött, neveletlen senki. A 19 éves korhatárral sem értek egyet: az hogy valakinek 11 évesen párkapcsolata van, természetesen nem normális, de szerintem 14-15 évesen teljesen normális (ha a szexet tiltanád addig, azt érteném). Azzal, hogy ilyen korlátokat húzol, csak annyit érsz el,hogy a gyerek titkolózni fog, mert simán lehet, hogy csak ti lennétek az akadályai a gyerek hosszútávú, boldog kapcsolatának.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!