Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készítsem fel magam arra, hogy szakítani fog velem?
Figyelt kérdés
Kb 5 napja ismerjük egymást, 3 napja “ járunk”. Nagy a távolság, azt mondja szeret, én is nagyon szeretem, folyton veszekszünk. De nem bírnám ki ha már nem lenn, eddig kétszer hozta fel hogy hagyjuk egymást, eddig mindig sikerült “visszatartanom”, de ilyenkor úgy érzem nem is szeret, mert az már rossz hogy ott tudna hagyni, még nem történt ilyen, lehet utáni ő keresne, de idáig nem jutottunk el odáig. Tudom hogy egyszer vége lesz, kiszeret belőlem, azt mondta örökre velem lesz, de már kétszer ott akart hagyni, ez lenne az örökre.... egy szó mint száz, itt fog szerintem hagyni, hogyan készítsem fel magam lelkileg? Úgy érzem nem bírnám ki már nélküle, más lányra rá sem tudok nézni.2021. ápr. 22. 16:59
11/11 anonim válasza:
Fiatalok vagytok még nagyon! Saját tapasztalatomból mondom, hogy ennek még most vess véget, ha nem akarsz egy hosszútávú toxic kapcsolatot fenttartani akár évekig. Élvezd ki a tini életet! Nagyon gyorsan eltelik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!