Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi megcsaltam! Mit tegyek?
Onnan kezdődött még kb 2 hónapja, hogy írtam egy évfolyamtársamnak (fiúnak) véleménybe hogy nekem szimpatikus. De nyílván úgy értettem mint "barát" (barátok se voltunk igazából csak néha beszéltünk a folyosón). De a barátom ezen akkor rögtön kiakadt...
De végűl kibékültünk!
Rá 2 hónap után, random felhozta megint hogy xy nekem szimpatikus szóval akkor nekem már tetszik is meg szerinte le is akarok feküdni vele. (Állandóan ezekkel idegesít)
Szerintem a szimpatikus szó nem azt jelenti, hogy ha valakinek az egy másik ember akkor már tetszik is neki! Elmondtam neki is, de azt mondta hogy a fiúknál az a szó, azt jelenti...
Mit tegyek, hogy megértse hogy csak "barátként" szimpatikus és semmi olyan érzelem nem köt felé?
Szerintetek mit jelent a szimpatikus szó?
20. Válaszadó.
Mármint azzal a fiúval se akinek írtam hogy szimpatikus, és más fiúval se. Csak a barátommal.
21. Válaszadó
Igazad van, nagyon sokszor fájdalmat okozott de én nem szóltam érte csak "elfelejtettem" mert nem akartam veszekedni.
Viszont egyszer mondtam neki pont ezt hogy más lanyoknak mit ír a képük alá. Egyből "vissza vágott" és én voltam a szar, és amit ő tett és rosszúl esett nekem, nem is volt téma mert mindig elterelte más témára...
23. Válaszadó.
Igazad van, eddig egy fiúval se beszélhettem.
Kb egy hete valamiért meg akarta nézni a telefonom (amit meg is engedtem mert nyílván nincs rajta semmi) viszont egy dolgot nem engedtem neki, a legjobb barátnőmmel a chatet. (Nem azért mert ott lenne valami, csak hát még is a legjobb barátnőm és mindent megbeszélünk)
Egyből kitalálta azt hogy én megcsalom azzal a fiúval aki nekem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!