Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszi megcsaltam! Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi megcsaltam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Onnan kezdődött még kb 2 hónapja, hogy írtam egy évfolyamtársamnak (fiúnak) véleménybe hogy nekem szimpatikus. De nyílván úgy értettem mint "barát" (barátok se voltunk igazából csak néha beszéltünk a folyosón). De a barátom ezen akkor rögtön kiakadt...

De végűl kibékültünk!

Rá 2 hónap után, random felhozta megint hogy xy nekem szimpatikus szóval akkor nekem már tetszik is meg szerinte le is akarok feküdni vele. (Állandóan ezekkel idegesít)

Szerintem a szimpatikus szó nem azt jelenti, hogy ha valakinek az egy másik ember akkor már tetszik is neki! Elmondtam neki is, de azt mondta hogy a fiúknál az a szó, azt jelenti...

Mit tegyek, hogy megértse hogy csak "barátként" szimpatikus és semmi olyan érzelem nem köt felé?

Szerintetek mit jelent a szimpatikus szó?

2021. ápr. 22. 01:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%
15-ös vagyok. Én megértelek, kérdező, nem a barátod pártját fogom. Viszont amit írtam stílust, ők nagyon sokszor azok, akik nem veszik észre, ha a másiknak fájdalmat okoznak, de ha valami nekik esik rosszul, rögtön világvége van.
2021. ápr. 22. 11:07
 22/28 A kérdező kommentje:

20. Válaszadó.

Mármint azzal a fiúval se akinek írtam hogy szimpatikus, és más fiúval se. Csak a barátommal.

2021. ápr. 22. 11:13
 23/28 anonim ***** válasza:
95%
#22 igen, ez nem egészséges. most még csak bizonyos fiúkkal nem beszélhetsz, aztán már a legjobb barátnőddel se, idővel pedig a saját családod elől is elzár téged.
2021. ápr. 22. 11:15
 24/28 A kérdező kommentje:

21. Válaszadó

Igazad van, nagyon sokszor fájdalmat okozott de én nem szóltam érte csak "elfelejtettem" mert nem akartam veszekedni.

Viszont egyszer mondtam neki pont ezt hogy más lanyoknak mit ír a képük alá. Egyből "vissza vágott" és én voltam a szar, és amit ő tett és rosszúl esett nekem, nem is volt téma mert mindig elterelte más témára...

2021. ápr. 22. 11:16
 25/28 A kérdező kommentje:

23. Válaszadó.

Igazad van, eddig egy fiúval se beszélhettem.

Kb egy hete valamiért meg akarta nézni a telefonom (amit meg is engedtem mert nyílván nincs rajta semmi) viszont egy dolgot nem engedtem neki, a legjobb barátnőmmel a chatet. (Nem azért mert ott lenne valami, csak hát még is a legjobb barátnőm és mindent megbeszélünk)

Egyből kitalálta azt hogy én megcsalom azzal a fiúval aki nekem szimpatikus.

2021. ápr. 22. 11:21
 26/28 anonim ***** válasza:
91%
#25 gondolom nem akarod megvárni míg eltilt téged mindenkitől. dobd ki amíg nem késő, a párod sajnos nem egészséges
2021. ápr. 22. 11:23
 27/28 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj, a pasid sajnos nem oké. Nagyon árulkodó az, hogy neki mindent lehet, neked meg semmit. És az is nagyon árulkodó, ha valaki rögtön a másikat kezdi vádolni, amint arra terelődne a szó, hogy vaj van a füle mögött. Vagy hogy a másikat okolja a saját tetteiért. És miről árulkodik mindez? Hogy a barátod egy erősen lelki sérült gyerek, akiből nagyon könnyen lesz bántalmazó. Ezt azért írom, mert már most bántalmazó vonásokat mutat és simán lehetsz az áldozata, ha nem dobod ki időben.
2021. ápr. 22. 15:57
 28/28 anonim ***** válasza:
70%
Barátod toxikus. Minél előbb szakíts vele.
2021. nov. 25. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!