Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszi megcsaltam! Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi megcsaltam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Onnan kezdődött még kb 2 hónapja, hogy írtam egy évfolyamtársamnak (fiúnak) véleménybe hogy nekem szimpatikus. De nyílván úgy értettem mint "barát" (barátok se voltunk igazából csak néha beszéltünk a folyosón). De a barátom ezen akkor rögtön kiakadt...

De végűl kibékültünk!

Rá 2 hónap után, random felhozta megint hogy xy nekem szimpatikus szóval akkor nekem már tetszik is meg szerinte le is akarok feküdni vele. (Állandóan ezekkel idegesít)

Szerintem a szimpatikus szó nem azt jelenti, hogy ha valakinek az egy másik ember akkor már tetszik is neki! Elmondtam neki is, de azt mondta hogy a fiúknál az a szó, azt jelenti...

Mit tegyek, hogy megértse hogy csak "barátként" szimpatikus és semmi olyan érzelem nem köt felé?

Szerintetek mit jelent a szimpatikus szó?

2021. ápr. 22. 01:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
a barátod egy komplexusos lúzer. A toxikussága nem fog változni, amíg meg nem fulladsz. Megszoksz, vagy megszöksz.
2021. ápr. 22. 08:52
 12/28 anonim ***** válasza:
31%
Nem mondom hogy normális viselkedése van, de ennek is felidegesítene hogyha random fiúkra te irkálnál rá.
2021. ápr. 22. 09:02
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
*engem is
2021. ápr. 22. 09:03
 14/28 A kérdező kommentje:

13. Válaszadó.

Én nem írtam rá senkire/se vissza egy fiúnak se.

Ő az évfolyamtársam, akivel már nyáron elkezdtem beszélni és akkor jóba lettünk. De amikor mi össze jöttünk nem beszéltem szinte vele se, suliba köszöntünk egymásnak és ennyi (amikor még mentünk iskolába)

(Hozzá tenném, neki van sok lány barátja/legjobb lány barátja is) és helyettem ő féltékenykedik...

2021. ápr. 22. 09:48
 15/28 anonim ***** válasza:

Szerintem őt az zavarta/zavarja, hogy te kifejezted az osztálytársadnak, hogy szimpatikus. És ezáltal benne az van, hogy te "leadtad neki a jelet".

Sok ember így gondolkozik, a barátodnak se unszimpatikus gondolom minden egyes ember és lehetséges, hogy ő nem fejezi ki, ha neki valaki szimpatikus, úgy, hogy szó szerint így leírja és egyszerűen szerintem ilyen az ő gondolkodása, hogy "te ezt minek fejezted ki az osztálytársad felé, hisz ezzel jelet adtál neki, hogy számodra szimpatikus".

2021. ápr. 22. 10:21
 16/28 anonim ***** válasza:
13%
Minden egy kis baráti beszélgetéssel indul:D
2021. ápr. 22. 10:27
 17/28 anonim ***** válasza:
96%

"Elöttem mindegyik barátnője megcsalta"

ez akár egy jel is lehetne neki. először tegye rendbe sajét magát, aztán nézzen új párkapcsolat után. te meg dobd ki, az ilyen ember nem alkalmas (még) egy egészséges párkapcsolatra

2021. ápr. 22. 10:43
 18/28 A kérdező kommentje:

16. Válaszadó

Amióta együtt vagyok a barátommal, vele se és más fiúval se beszélek.

Még elötte beszéltünk, és utóljára az iskolába "beszéltünk". (Csak köszöntünk egymásnak)

2021. ápr. 22. 10:52
 19/28 A kérdező kommentje:

15. Válaszadó

Lehet abba valami amit írtál, viszont! igen, én ezt az egy szót leírtam egy "barátnak" de ő a legjobb lány barátainak sokkal "durvább" szavakat ír pl. a képeik alá...

2021. ápr. 22. 10:56
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

"Amióta együtt vagyok a barátommal, vele se és más fiúval se beszélek."

ez nem egészséges

2021. ápr. 22. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!