Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen típusú fiúk lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú fiúk lányok azok akinek nem volt tini szerelmük?

Figyelt kérdés
Nekik a külsővel vagy a belsővel van inkább a baj?
2021. ápr. 16. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal inkább a belső tulajdonságaival van baj.
2021. ápr. 16. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Sztem mindenkinek volt, akinek nem annak meg belsővel van gond, de tinikor után is lesz
2021. ápr. 16. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt, nem gondolom, hogy bármi bajom lenne. Én mindig is az igazit kerestem, nem csak úgy vakakit. Harmadjára meg is találtam, lassan 7 éve együtt vagyunk.
2021. ápr. 16. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szintén ugyan úgy, mint a #3 (Gratulálok is nektek! 😊)

Csak én még nem találtam meg az igazit

2021. ápr. 16. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Egyik barátnőm 18 éves, nem volt kapcsolata. Nem mondom, hogy soha nem akar, de nem is kifejezetten szeretne.

Úgy van vele, hogy el van egyedül, de ha jönne egy fiú, aki olyan nem küldené el.

Röviden: nem érdekli a kapcsolat.

2021. ápr. 16. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, hogy nem is gondolták magukat érettnek egy kapcsolathoz, vagy szimplán nem voltak olyan helyen, hogy összejöjjön.

Meg itt nem biztos, hogy külsővel vagy belsővel van probléma, simán lehet, hogy annyira foggal-körömmel akarnak valakit, hogy már ez egy taszításba megy át másoknál. Én is ismerek nem egy ilyen embert, aki már annyira akar valakit, hogy már ezzel taszít el magától kb mindenkit.

Én inkább úgy vagyok vele, hogy magammal foglalkozom, hogy jobb legyek, ha jön valaki aki kb velem egy szinten van, jöhet, leadni nem fogok semmilyen igényemből, csak hogy legyen valakim.

2021. ápr. 16. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
van hogy egyszerűen nem találkoznak olyannal, akivel szívesen összejönnének. én találkoztam, többször is, tesóm nem. van ez így
2021. ápr. 16. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan én még csak a tini kor végét járom, elmondhatom amit tapasztalok. Egyszerűen volt jelen az érdeklődési körömben ez az egész teljesen más dolgok foglaltak le, a suliban is mindig elment a fülem mellett az ilyen jellegű téma. Ha elintéztem közel mindent, amit el szeretnék érni akkor nyitott leszek rá, de jelenleg ismerkedni sem tudnék, mert nincs időm közösségi helyekre járni, na meg covid is van, de covid előtt is ugyanígy voltam ezzel, mint most. Sokszor már örülnék valaminek, ami kicsit több mint egy barátság, de sokkal többre nem vágyom.
2021. ápr. 16. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
Az én önbizalmamat kistiniként teljesen lerombolták az osztálytársaim, amikor 12-13 éves koromban próbáltam kedveskedni egy lánynak, megutált, azóta nem merek lányokkal ismerkedni, annyival már javult, hogy beszélgetni igen, de ismerkedni, "csajozni"... Áhh! De az is benne van, hogy nem is igazán találkoztam még olyan lánnyal, aki engem úgy tényleg megfogna külsőre is, de legfőképpen belsőre, pedig nem is nagyok az igényeim.
2021. ápr. 16. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel se. Sokan szólítanak le az utcán is, az iskolában is többeknek tetszettem, egyszerűen nekem nem tetszett még soha senki. Azért meg minek párt szerezni, hogy elmondhassam, hogy "van ilyenem is", ha totál közömbös számomra a másik ember?
2021. ápr. 17. 04:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!