Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl ezen?
Figyelt kérdés
Szóval röviden az a helyzet, hogy 1 éve beszélek az emberkével és eddig egyáltalán nem vonzódtam hozzá. Legutóbb bevett egy bandájába, így találkoztunk 1 év után először és többet ugye nem is mivel karantén xd. Szóval találkozás után sokkal többet beszéltünk és rengetegszer segített a nehéz helyzetekben és kezdek máshogy gondolni rá VISZONT(nem egészen érzem szerelemnek)! Ma az idő miatt is eleve borzasztóan semmi életkedvem nem volt és ma rám írt, hogy az egyik lánnyal sulimból, akire ma írt rá, holnap randija lesz...és hát teljesen összetörtem haha (nekem ez az első ilyen csalódásom):'3 jelenleg úgy remegek, hogy az már átlagon felüli...természetesen nekem örülnöm kell neki és továbbra is bíztatom meg minden...de könyörgöm, akinek volt hasonló esete az kérlek mondja el nekem, hogyan jutott túl rajta...vagy akár mesélje el saját storyat mert tudni szeretném hogyan mászhatok ki a gödröcskémből.2021. ápr. 13. 21:42
1/7 anonim válasza:
Próbáld elterelni a figyelmed.
Én pl videójátékokkal játszok, motorozok, vagy festek valami nagyon nehezet. Az első kettő lehet hogy lányok esetében nem működik, de szerintem érted mire gondoltam ezekkel a példákkal.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 köszi a tippet!! Valószínű animét fogok nézni meg zenélni nagyon köszi tényleg!!!!
2021. ápr. 13. 22:07
4/7 anonim válasza:
Igen, ez kemény dió tud lenni, valóban, valószínűleg mindannyiunk átélt már hasonló helyzetet. De csak egyet tudok mondani (amit valószínű mindenki más is mondana) hogy ENGEDD EL! Lehet, hogy most úgy érzed, hogy nagyon rossz passzban vagy, de hidd el ez egyszer úgy is eltűnik, aztán már el is felejted az egészet. (:
5/7 anonim válasza:
Ahogy a 4es is írja, hidd el mindannyiunk átélt már hasonló helyzetet. Szóval én is és az még ennél is keményebb volt. A fiú igyanígy rámírt, beszélgettünk, aztán később küldi nekem hogy milyen csokrot vett a barátnőjének😂🤦🏼♀️ Úgyhogy tudom milyen.. Senkinek nem kívánom. Igazából nem tudom mi ez náluk, lehet valamiért talán barátként tekintettek ránk vagy ezzel akarnak féltékennyé tenni megnézve a reakciómkat, ki tudja. De mindegy is, ilyenekkel tényleg ne foglalkozz. Nekem is nagyon nehéz volt ez még kb mai napig de hátha ez nálad másabb lesz és könnyen figyelmen kívül hagyod előbb utóbb ezt a dolgot. Próbálj meg mással kialakítani kapcsolatot és úgy állj hozzá hogy egyértelműen levegye a szándékod, ne azt higyje hogy ez ilyen baráti. Azzal a fiúval meg ne foglalkozz, nem éri meg csak magad őrlöd vele.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm srácok!! Nektek is kitartás :")!! Nehéz sajnos nem vele foglalkoznom túl sok dolog köt hozzá. Ugye egybandában is vagyunk és fontolgatom, hogy kilépek, de túlságosan szeretem azt a társaságot. És mindig egymásnak küldük a dalokat meg számokat amiket tanultunk és mindig küldött nekem zenét ha nem voltam jól. Aztán most jött ez és képtelen vagyok olyan pozitivan beszelni vele mint eddig...mármint nagyon meg kell erőltetnem magamat, de nem akarom hogy megtudja a helyzetem. Eleve az ledöbbentett hogy 1 nap után már randira is hívta a lányt én meg 1 éve beszélek vele...probalom valahogy tultenni magamat rajta :"3
2021. ápr. 14. 14:31
7/7 anonim válasza:
Ahogy a legtöbben is írják, igen szerintem is engedd el. Most úgy érzed nagyon összetörtél, de (ha szeretnéd) próbáld elterelni a figyelmed erről a tényről. Persze az is előfordulhat, hogy nem tudod kiverni a fejedből, akkor szerintem várd ki, hogy mi lesz vele és azzal akivel randija volt. (zárójelben: nem biztos, hogy tartós lesz a kapcsolata azzal akivel randija volt! Ezt félre ne értse valaki nem rosszból mondom, de bármi lehet!) Ha nem tartós és még mindig érzed ezt az érzést akkor szerintem lépj valamit, nem várd ki, hogy újra valaki mással legyen randin!!! ha tartós és még mindig érzed... hát az nagyon rossz :( De azért próbálj meg örülni neki! Ha már nem érzed akkor már mindegy, örülj vele ha összejön az illetővel és sajnáld ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!