Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a lányok? Túl nagyok az elképzeléseim?
Sziasztok! Még nem volt barátnőm, de mindennap eszemben van, hogy miket csinálnék vele, ha már rátaláltam volna... (nem sex!)
Nemtudom, hogy mi tetszik egy lánynak, de én pl. elmennék vele sétálni, sokat ölelgetném, bújnék hozzá, (nem az a beképzelt macsó fajta vagyok) Próbálnám megnevettetni...
Persze ez csak a legjobb oldala.
Ha úgy hozzná az élet, hogy tegyük fel egy karácsonyon átjön a családomhoz vacsorázni, itt aludnia, akkor elvárnám, hogy azért ha úgy van elmosogasson maga után vagy, hogy ha úgy van megkérdezze, hogy tud e valamiben segíteni.
(ha segít, hamarabb tudunk együtt lenni)
Ha arról van szó, elmennék vele sétálni, túrázni, vagy valami menőbb helyekre idővel (mozi, lézerharc stb...)
Lányok véleménye érdekelne, hogy a leírtak alapján túl sokat akarok, vagy ha együtt lennénk, ez nekik tetszene-e?
Vagy, ti mit csinálnátok másképp, mi nem tetszene?
Elsősorban 16-19 éves lányok véleménye érdekelne. Légyszi kort írjatok!
TROLLOKBÓL NEM KÉREK!
16/F
De azt nem erted amugy, hogy te nem szivesseget teszel azzal, hogy meghivod.... ha ajandekot adsz valakinek, akkor is felhaborodsz ha mondjuk o kevesebb ertekben ad? Vagy kesobb a szemere hanyod hogy meg ezt meg azt is vettem neked, akkor miert akarsz kidobni/akarmi?
Nalam, amig vendeg pozizioban van valaki, NEM mosogat. Eszembe se jutna pffft, anyam el is verne ha latna hogy a vendeg mosogat. Nalunk udvariassag van, es vendrgszeretet.
Ha mar nem vendegpozizioban van, hanem csalad mondjuk, mert x eve egyutt vagyunk, akkor elvarom hogy felajanlja, de visszautasitom ugyanugy. Viszont nem haragszom meg erte ha mashol kell, de furcsallnam.
De itt inkabb a hozzaallasoddal van a baj, nekem nagyon taszito ne is haragudj...Kicsit azok a pasik jutnak eszembe, akik mindent is elvarnak, kozben meg annyit tesznek le az asztalra hogy “dehat en rendes es kedves srac vagyok, sose utnelek meg pl” vagyis a minimumot. Nem azt mondom hogy te ez vqgy, csak olyan furcsa hogy milyen agresszivan modon varod el ezt a mosogatastemat, mikor univerzalisnak kene lennie, hogy a vendeg nem dolgozik, azert vendrg. Na meg az en konyhamba ne is akarjon mar egy vadidegen piszkalodni....
10-es voltam amugy azt hiszem.
A 15os valoban eleg nyersen fogalmazott, de nem hiszem hogy a pasija szenvedni fog mellette, mert vendegsegben, karacsonykor nem akar mosogatni... talan nem kene rogton tamadni amugy, valaki nem ert veled egyet, es rogton ugrasz, nem csak egyfele igazsag van, tudod?
Attol meg hogy nem mosogat el maga után, még nem lesz lusta és semmirekellő az adott ember:D
Lehet hogy ez nálatok ilyen nagy alapszabály a családban, de ahány ház annyi szokás. Ne vesd meg azt akibe ez nincs így belenevelve..
örülök, hogy ilyen sokan kiálltatok az észrevételeim mellett. ( Én votlam a #15) . Ez a srác nem fog komemntek hatására megváltozni, majd élesben esik pofára, hogy így nem lehet viselkedni.
Komolyan , ha kifizetem a karácsonyi ebéd árát, akkor ugye már nem kell suvickoljak nálatok ugye? Azért érzed, hogy ez azért nincs nyagyon rendben. Tényleg nem szívességnek számít vkt, pláne a leendő csajodat áthívni. ÉS ismétem nem a pucerálással van bajom, itthon is megcsinálom magamnak, de ha meghívnak vendégségbe akkor ott eddig soha az életben enm várta el senki, hogy más család mocskát én takarítsam el.
A leírásod alapján akár még szállás díjat is illene fizessem, ha már ott esz a fene nálatok.... lesz itt még pofáraesés.
JAvaslom, hogy szereljetek be egy mosogatógépet, de amúgy mindenkinek javaslom , nekem is van. Több vizet megspórolsz, mint amit a zsír takarításakor vizet elfolyatsz.
#3 vagyok, szerintem itt nagyon elbeszélnek egymás mellett az emberek. Az igaz, hogy mondjuk ha engem meghív először vagy másodszor a barátom hozzájuk akkor nem kezdem el magam önállósítani. Esetleg ha mellettem mindenki tesz-vesz akkor megkérdezem tudok-e valamiben segíteni. Úgy érzem így könnyebben "bele tudnék illeszkedni" a helyzetbe. Szóval mondjuk egy első karácsonyi vacsin ez oké hogy nem kezdek el mosogatni amíg mindenki más beszélget.
De ha mondjuk már huzamosabb ideje együtt vagyunk és mondjuk hetente náluk alszom, szinte családtag vagyok már akkor nekem ez teljesen alap hogy besegítek a konyhában vagy amiben kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!