Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit szeretnek a lányok? Túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a lányok? Túl nagyok az elképzeléseim?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még nem volt barátnőm, de mindennap eszemben van, hogy miket csinálnék vele, ha már rátaláltam volna... (nem sex!)

Nemtudom, hogy mi tetszik egy lánynak, de én pl. elmennék vele sétálni, sokat ölelgetném, bújnék hozzá, (nem az a beképzelt macsó fajta vagyok) Próbálnám megnevettetni...

Persze ez csak a legjobb oldala.

Ha úgy hozzná az élet, hogy tegyük fel egy karácsonyon átjön a családomhoz vacsorázni, itt aludnia, akkor elvárnám, hogy azért ha úgy van elmosogasson maga után vagy, hogy ha úgy van megkérdezze, hogy tud e valamiben segíteni.

(ha segít, hamarabb tudunk együtt lenni)

Ha arról van szó, elmennék vele sétálni, túrázni, vagy valami menőbb helyekre idővel (mozi, lézerharc stb...)

Lányok véleménye érdekelne, hogy a leírtak alapján túl sokat akarok, vagy ha együtt lennénk, ez nekik tetszene-e?

Vagy, ti mit csinálnátok másképp, mi nem tetszene?

Elsősorban 16-19 éves lányok véleménye érdekelne. Légyszi kort írjatok!

TROLLOKBÓL NEM KÉREK!

16/F

2021. ápr. 13. 01:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

Nekem sem nagyon jön be, ha a srác folyton bújik, ölelget, puszilgat, nem férfias ☺️

Mint ahogy ti is sokszor külső alapján itéltek, igy igen, sokszor mi is, de a belső fontosabb 😉

2021. ápr. 13. 16:29
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem nagy dolgot vársz el azzal, hogy szeretnéd, ha elmosogatna maga után, bár ezt szerintem anyukád úgyse engedné, mondván, hogy nehogy már a vendég mosogasson.

Nekem sem volt még barátom, és nincsenek szerintem nagy elvárásaim. Most hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számít a külső, mert nekem számít, persze a belső jobban. Csak, a magamfajta lányokkal/emberekkel az a baj, hogy mint mindenkit, akit sose szerettek igazán, könnyű becsapni, és könnyen azt hazudjuk magunknak, hogy szeretnek minket, csak mert végre különlegesnek akarjuk érezni magunkat és szeretve, értékelve lenni. Éppen ezért én lehet, hogy nem az adott emberbe lennék szerelmes, hanem abba a figyelembe amit ad nekem.

2021. ápr. 13. 17:12
 13/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! 10-es! Megértelek.

Nem feltétlenül mindig bújnék. Csak azért bármennyire is macsó valaki, szerintem akkor is jól esik neki naponta egy nagy ölelés.

2021. ápr. 13. 18:08
 14/31 anonim ***** válasza:
75%
Azt szeretnek a lányok. Amire igényük van. És persze neked is. Ha az igények eltérnek nem jó.
2021. ápr. 13. 22:26
 15/31 anonim ***** válasza:
76%
Hát én biztos nem mosogatnék nálatok karácsonykor már bocseszka. A vendéget beállítani suvickolni? CSak ha elképzelem, h megkapom a karácsonyi parümöt vagy ékszerem és mehetek aztán gumikesztyűbe zsírt pucerálni - már rosszul vagyok. A karácsony az inkább a közös éneklés és szeretetről szól , amíg én pucerálok addig meg ti szisszentitek a sört meg énekeltek , hamupipőke meg majd eltakarít....szerintem gondold át.
2021. ápr. 13. 23:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

#15.

Szerintem ezt a Kérdező valahogy inkább úgy érthette, hogy szeretné, ha a leendő barátnője el tudna legalább mosogatni maga után, vagy kötelesség tudó. Nem feltétlen karácsonykor.

2021. ápr. 14. 07:46
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
hát én visszaolvastam , konkrétan az van a leírásbeli pédában, h azért karácsonykor ha már átjön akkor azért suvickolja már a tányérokat ... ja de nem kötelező de azért szugerálom h azért csak jó lenne egyet mosogatni. NEm a pucerálással van gondom, mert magamnak is emgcsinálom , csak az furi, h pl átviszi a csajt pláne karácsonykor bemutatni a családnak , aztán a csaj meg felajánlja, h na kéne valamit pucerálni , vagy előbb ajándékbontás? ...elég szürreál
2021. ápr. 14. 11:40
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jót írtál le. A lányok (úgy írok, mint lány) ezt szeretik. Én még szeretek mondjuk egy-két márkás cuccot, de nem várom el persze. :)

15/L

2021. ápr. 14. 11:43
 19/31 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! Szóval ha most a karácsonyi példát vesszük, akkor meghívlak vacsorára, ami nem a te kajádból van, bezabálsz, kapsz ajándékot, megfürödhetsz, tudsz hol aludni, de a saját mocskod ott hagyod. Meg mi ez a gumikesztű hülyeség? Zsíros tányérokat suvickolsz egy tiszta, a mosóazertől illatos szivaccsal, amitől nem zsíros, hanem még illatos lesz kezed. Nem akarlak megsérteni, de szegény jövőbeli pasid szenvedni fog veled, ugyanis a leírtak alapján egy pedáns pi##a vagy! Már bocs
2021. ápr. 15. 02:26
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Nahát! Elég éretnek tűnsz korodhoz képest 18-as! Mindenki elismerésem! 😊
2021. ápr. 15. 02:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!