Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mekkora melleknek örültök jobban? Én szeretnék nagyobb melleket, de nem tudom, hogy milyen nagyok legyenek!
Lányok, ti nagy, vagy kicsi melleket szeretnétek jobban?
Ha azt írjátok, hogy nagy, akkor írjátok le, hogy mekkora nagyot szeretnétek kérem?
A válaszotok segítene nekem!
Előre is köszönöm a válaszotokat!
15/L
Akkora, amekkora; kész. Úgy vagy szép. Majd fog még nőni; nem áll meg 15 éves korodban. Kár sopánkodni, hogy miért nem nagyobb vagy épp miért nem kisebb. Mindenki a saját melleit szeresse és fogadja el!
Ha épp a plasztikai sebész várótermében ülnél, de még nem tudod, hogy mekkorát kérj, akkor tanácsolni csak annyit tudok, hogy otthonról folytassuk ezt a beszélgetést, azt a helyet pedig kerüld el nagy ívben!
Nem akkorára fog nőni amekkorára szeretnéd, úgyhogy tökmindegy. Egyébként egy mellműtét milliós kategória és sok férfit (képmutatás nélkül) taszít. Én azt mondom, legyen olyan amilyen, de legalább nem mű. Ha kicsi marad a melled akkor is nagyon sokan lesznek akiknek tetszeni fogsz, mert sokaknak az jön be. Van akinek az átlagos és van akinek a nagy. Mindenkinek nem lehet megfelelni. Én is jobban szeretem a kisebb melleket. Cukik, kevésbé/később lógnak majd, de amúgy is egy értelmes ember nem a mell alapján választ párt maga mellé.
Bocs hogy lányokhoz szólt a kérdés de talán ez is hasznos lehet. 23f
Mindkettonek megvannak a hatranyai, de kisebb mellekkel szerintem “egyszerubb” az elet.
Ha nagy melled van es ugy veszel fel dekoltazsos polot, akkor ribizli vagy, de ha kicsi melleid vannak es ugy, akkor semmi baj nincs veled.
Ha eleg nagyok a melleid, akkor akar a hatad is fajhat eleg gyakran.
A kicsiket igaz, nem annyira preferaljak a fiuk, de hat kit erdekel, senki sem tehet arrol, hogy milyen geneket orokolt😀
Nekem 75/A és elégedett vagyok vele. :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!