Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy ő lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy ő lesz az igazi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves srác vagyok, és még sosem volt barátnőm. Korábban már voltam szerelmes, de sose mertem oda menni a lányhoz megkérdezni, hogy egyáltalán bír-e engem, vagy hogy lenne-e esélyem nála. Ha létezik egyáltalán, akkor van-e rá esély, hogy megtalálom az igazit (ebben a vírusos időszakban)? Ha igen, akkor vélhetően miről fogom felismerni? (lányokkal nem nagyon beszélek)

Nálatok ez hogy történt?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2021. ápr. 12. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem fogod felismerni az igazit...xd 5év után se lehet mondani hogy igazi

Majd 50 év múlva megmondod:D

2021. ápr. 12. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
jaj kis hiszékeny fiúcska, én is 17 évesen szerelmes lettem egy lányba aztán pár farkincába bele ült meg megnyaldosott.. Nincs igazi, csak a filmekben , jobb ha rá jössz öcskös !
2021. ápr. 12. 22:51
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet tudni előre, max akkor érezheted ezt, ha már jó ideje jársz valakivel és minden jól működik köztetek, ráadásul az együttélés fog leginkább számítani. 17 évesen úgy, hogy nem volt még barátnőd, ne is várj erre, ismerkedj, randizz, járj lányokkal, majd kb. az 5. kapcsolat után fogod érezni kagadban azt, hogy mit is szeretnél, még az elvárásaid is fognak változni, kellenek szakítások ahhoz, hogy tudd mi a fontos neked egy kapcsolatban, hogy kell felépíteni.
2021. ápr. 13. 07:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. ápr. 13. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk pont 17 éves voltam, mikor megismerkedtem a vőlegényemmel. Most azt mondom hogy ő a Nagy Ő, boldoggá tesszük egymást. Tervezzük az eaküvőt, lehet, hogy gyerekeink is lesznek. De hogy együtt fogunk-e megöregedni.. Ki tudja. Szerintem max a halálos ágyadon tudod megmondani, hogy az igazit találtad-e meg.
2021. ápr. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!