Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kedvelitek tőletek az 1-2 évvel fiatalabb srácokat is?
Figyelt kérdés
Nekem a volt barátnőm 1 évvel idősebb nálam és semmi baj nem volt a kapcsolatunkkal, nem ezért szakítottam vele. Kort is írjatok!2021. ápr. 11. 21:34
1/6 anonim válasza:
Én nem, nekem mindig is az idősebbek jöttek be. 17 évesként volt egy velem egyidős barátom, de csak 2 hétig tartott, mert nagyon bugyuta, gyerekes volt. Utána nemsokkal összejöttem egy 26 éves sráccal. Ő már olyan volt, akivel simán el tudtam képzelni a közös jövőt. Ennek már 9 éve, azóta házasok vagyunk :)
4/6 anonim válasza:
Alapjáraton semmi problémám nincs azzal, ha egy kapcsolatban a lány az idősebb, és nekem sem mániám, hogy csak idősebb fiú. De nyilván nem ebben a korban,mivel 16 vagyok, így 14-15 éves fiúról beszélünk, ebben a korban pedig a fiúk nagy többsége még éretlen egy kapcsolatra (tisztelet a kivételnek). De ha valami csoda folytán mégis akadna ilyen, vagy pár év múlva, ha már idősebb leszek egyáltalán nem érdekel, hogy ki az idősebb. Az összhang és a vonzalom legyen meg.
5/6 anonim válasza:
Nincs bajom a fiatalabb fiúkkal,de nem mennék bele velük kapcsolatba.Inkább tőlem 1-2 évvel idősebbekkel.A velem egykorúak között is vannak még nagyon éretlenek hát még ha fiatalabb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!