Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzem előre hogy nem fog működni?
18/F.
6hete vagyunk együtt 4éves "barátságból" lett.
Nagyon szeretem.
Viszont egyszerre folyamatosan szorongok is egyedül, mert valahogy érzem azt hogy nem fog működni.. Félek nagyon hogy csalódni fogok. Nagyon különbözünk.
Én kötődő, féltékeny típus vagyok, folyamat szükségem van arra hogy érezzem hogy szeret. Ő pedig tele van fiúbarátokkal, nem szokása kimutatni az érzéseit, kevésbé kötődő. Ez így nekem szenvedés. De mégis imádok vele lenni, de amikor nem vagyok bennem van a félelem hogy egyszer vége lesz.
Igazából ha legbelül ilyen érzésed van, akkor hallgass a szívedre, mert igazat mond. Nem véletlenül érzed amit érzel.
Vagy megpróbálod elfogadni, hogy ő milyen életstílus és igy élsz vele tovább és lesz, ami lesz. Bár sok veszekedés, félreértés, és idővel sajnos úgyis kiütköznek a problémák. Bár egy esélyt adhatsz a dolognak, aztán meglátod hogyan tovább.
Vagy keresel egy inkább hozzád hasonló személyt.
Te is ugyanúgy megdugtad volna már akkor is, amikor csak barátok voltatok, ezt azért nem lehet felróni nekik...
Egyébként meg kapd össze magad. Amíg 0 az önbizalmad és ennyit picsogsz, addig biztos, hogy nem lesz hosszúéletű a kapcsolat. Egy nőtől se nagyon nézem el ezt a szintű rinyálást, amit te le tudsz művelni. Az is csoda, hogy eddig nem akadt még szét a csaj idegrendszere tőled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!