Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerüen nem bírom.Hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerüen nem bírom.Hogy felejtsem mér el végre?

Figyelt kérdés
Szóval van egy osztálytársam, már nagyon régóta tetszik, de modt így mér egy fél éve egyre jobban. Már többször is próbálkoztam elfelejteni de sose jött össze. Maximum 4 napra. De most már tényleg nagyon el kéne felejtenwm mert mostanában folyamatosan küld snapet, meg insta sztorit rak ki, hogy Ö mennyire szereti a barátnőjét meg minden ( mondjuk azt nem értem H eddig mért nem csinálta mert már február őt együtt vannak.)
2021. ápr. 9. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le minden csatornán, ne is hallj róla, akkor elfelejted.
2021. ápr. 9. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat foglalkozol vele, túl sokat van a szemed előtt, pedig gondolom suli sincs már jó ideje, ahol látnod kellene. Snapen törölni/tiltani (ne engedd hogy küldjön neked cuccokat), instán mute-olni (a posztjait és a sztoriját), és hagyd szépen a közösségi médiát. A barátaiddal való chatelésen kívül ne használd semmire, és akikkel gyakran beszélsz, pl. tudnak róla hogy tetszik neked és akár kérdezősködnek hogy na mi van vele, vagy elmondják mit láttak tőle, mondd nekik hogy nem érdekel innentől, ne beszéljenek róla.

Foglald le magad különböző dolgokkal, amiket szeretsz és szeretnél csinálni. Akár újdonságokkal, amik mindig is tetszettek (pl. új hangszert megtanulni, vagy már meglévőn többet gyakorolni, rajzolni, festeni, stb.). Ha eszedbe jut, tereld el a gondolataidat más témák felé.

Azért maximum 4 napig sikerült eddig, mert nem akarod elfelejteni, nem pedig nem bírod. Elkéne rendesen döntened, hogy most tényleg megcsinálod és tartani magad hozzá. Ez egy hosszú folyamat, akár hónapok kérdése, nem napoké. Később is eszedbe fog jutni, de egyre kevésbé fogsz érzelmileg kötődni, végül már semennyire - ehhez viszont kell akarat és kitartás.

2021. ápr. 9. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, és teljesen igazatok van, inkább arról van szó hogy azt nem bírom ki hogy mindenről tudjak azonnal, hiszen amikor még mindenki (aki nagyon joba van vele az is) még csak ott tartott hohgy lehet hogy van barátnője én már azt is tudtam hogy ki ő. Már napok óta pont emiatt fel se mentem instára, és tegnap meg pont igen, ő meg pont akkor rakott ki sztorit. DE! meg kell próbálnom teljesen kizárni, már amennyire a suli engedi. mert nyilván hallom, néha látom is online órán, meg volt párszor hogy be kellett különböző okok miatt menni a suliba, és persze hogy vele kerültem egy csoportba...
2021. ápr. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!