Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú,aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú,aki nagyon tetszik,de nemtudom,hoyg érdeklem e. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már egy ideje tetszik,de nemtudom,hogy mit kéne csinálnom...

Segítsetek!

2021. ápr. 9. 11:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele élőben is
2021. ápr. 9. 13:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj már, legyél kreatív, ne a részleteket ragadj le! Akkor írd meg neki szimplán, hogy eddig keveset beszélgettetek és szeretnéd megismerni.

Más mód nincs rá. Vagy mered vagy nem.

2021. ápr. 9. 13:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még talán annyi, hogy megvárod amíg legközelebb találkoztok és próbálsz többet beszélgetni. De sztem a ráírás egyszerűbb és gyorsabb.
2021. ápr. 9. 13:07
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem fog rám furán nézni a barátnőm?

Mármint ő tudja,hogy nekem bejön a tesója,de akkor is.

2021. ápr. 9. 13:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem fog Rád furán nézni, mert te írtad, hogy tudja.

Ha mégis furán néz Rád, akkor nem tudja, milyen az az érzés, amikor valakinek tetszik valaki, nem volt még ilyenje.

2021. ápr. 9. 14:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a barátnőm és ő elmondta már rég a tesójának,nem írt rám semmit miután megtudta, adjam fel,ugye?
2021. ápr. 9. 15:57
 17/21 anonim ***** válasza:

"Feladni? Soha!"

Nekem is rettentően reménytelen a szitu, gyakorlatilag 0% az esély arra, hogy bármi is lesz köztünk, ennek ellenére minden nap látom, beszélek vele,találkozok vele, iskolában mögöttem ül, mert elvileg egy baráti körben vagyunk. Mégsem adtam fel, bármennyire is kilátástalan a helyzet. Most csak sodródok az árral, hagyom, hogy az idő megoldja a dolgot. Minden tőlem telhetőt megteszek, a többi a jó Istenen múlik.

Neked is ezt kell tenni, amit tudsz az tegyél meg, majd alakul, azon, hogy nem írt, pedig ne akadj ki, majd fog. :)

Harcolj!

2021. ápr. 9. 20:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Valahogy irj ra vagy fuss vele ossze “veletlen” es kezdjetek el beszelgetni
2021. ápr. 9. 22:05
 19/21 A kérdező kommentje:
Messze laknak...Nem egy iskolába járunk,még nem is ugyanaz a környék(suliba se)
2021. ápr. 10. 21:41
 20/21 anonim válasza:
alapból azt mondanám hogy kezdeményezz te, de így hogy a barátnőd bátyja szerintem először a barátnődnél puhatolózz hogy ő (a barátnőd) mit szólna hozzá. De ez is attól függ hogy mennyire vagytok barátnők
2021. ápr. 11. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!