Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha 15 évesen még nem kellettem egy fiúnak sem, holott körülöttem már mindenki a nemtudomhanyadik pasinál tart?
Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 21:55
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem...neked is lesz ha majd eljön az idő ;)
2/13 anonim válasza:
Nem! Szerintem csak normális vagy.
3/13 anonim válasza:
Dehogy is gáz! Nem baj az. Majd összejön az.
4/13 anonim válasza:
nem :)
és hidd el az a lány akinek bontatlan a csomagolása hosszabb távon értékesebb :)
5/13 anonim válasza:
Nálad még normális. Nálam már nem tudom mert már 17 éves vagyok. Vagyis nekem nem tetszttek akik bepróbálkoztak
6/13 I noor Y válasza:
Sztem orulj neki es mostmar ezt orizdd meg annak akinek majd igazan fontos leszel.
Ha lehetoseged lenne osszejonnod fuvel-faval akkor en azt javasolnam h ne tedd
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit mrgnyugodtam,koszonom!:)
2017. júl. 18. 22:03
8/13 anonim válasza:
Csak akkor gáz ha te annak érzed különben meg szard le mások véleményét. De írjál rám és mindjárt lesz egy ;)
19/f
9/13 A kérdező kommentje:
Utolso,bocsi,nem az volt a kerdes lenyege:)
2017. júl. 18. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!