Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha így viselkedik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha így viselkedik?

Figyelt kérdés
Van egy 19 éves srác, aki tetszik nekem, de már nagyon elbizanytalanodtam hogy ő mit akarhat tőlem. Olyan mintha én is tetszenék neki, mert rengeteget akar velem lenni, mindig mondogatja hogy milyen gyönyörű vagyok, kicsit zavarban van ha beszélünk és mindig azt emlegeti hogy milyen jól fog járni az a srác aki majd a pasim lesz, de akárhányszor bokol akár a külsőmre akar a belsőre mindig elkezd mentegetőzni hogy amúgy ő nem akar rám nyomulni, nem akar felszedni. És ezért már nem tudom, hogy most tényleg nem tetszem neki vagy igen csak bátortalan.
2021. ápr. 8. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Fél leírni/elmondani mit is érez valójában,vagy csak simán tetszel neki,ha akar toled valamit ugyis cselekedni fog egy ido utan
2021. ápr. 8. 09:12
 2/3 anonim válasza:

Szerintem ő olyan típus, hogy inkább rád vár mint hogy ő kezdeményezzen.

Ha komolyan érzel iránta akkor próbálj te is "bókolgatni", célozgatni neki, hogy hátha bátrabb lesz megnyílni.

2021. ápr. 9. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első két válaszoló jól látja és csatlakozom hozzájuk én is.

Többre (egyelőre) nem futja a bátorsáságól, csak annyira, ameddig elmerészkedett.

Tetszik Neked, ezért egy bók után szépen köszönd meg, hogy észre vette rajtad. Simítsd meg az arcát vagy a karját és nézz a szemébe. Kérdezd meg nem unatkozik-e és nem akar-e egyet sétálni veled.

Attól fél, hogy elutasítod, ezért nem közelít. Később a séta közben fogjad meg a kezét és úgy sétáljatok tovább. Búcsúzáskor akár puszit is kérhetsz tőle. Garantálom, hogy sikered lesz nála.

Ffi.

2021. ápr. 11. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!