Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogos a féltékenys...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a féltékenységem?

Figyelt kérdés
Van a kiszemeltem és még annyira nem ismerjük egymást. Az anyukáját látom, hogy más lányoknak a képét likeolja meg volt akinek írta milyen szép(egyébként van barátjuk a nagyrészének) és féltékennyé tesz ez. A fiú meg a lányok közt nincs semmi de akkor is. Félek, hogy azért mert örülne ha velük lenne inkább. Lehet túlzás de tetszik a fiú és így kissé zavar.
2021. ápr. 6. 18:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
17 vagyok😂
2021. ápr. 6. 21:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el hogy nekem a barátom is lájkolgatja más csajok képét:D

Sőt én is más pasikét. Akkor mi most milyen pár vagyunk?😔

2021. ápr. 6. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen ez a logika elég gáz ne haragudj. De... az anyjával akarsz össze jönni vagy a fiával? Mert, te most konkrétan az anyjára vagy féltékeny.😂 Még semmi közöd hozzájuk, de még ha együtt is lennél a fiúval akkor sem lenne jogod a féltékenységre, mert nem a fiú lájkolgat...
2021. ápr. 6. 21:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Jogos.Igy hogy hallottam a velemenyetek atertekeltem a dolgokat😅koszi mindenkinek😘
2021. ápr. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!